Przyjemnej pracy Noen

.....a i jeszcze po trasie mokruśkiego dyngusa

.Trochę się napracowałem, ale fajnie jest :P. Póżniej dam zdjęcia. Pozdrawiam
 .Trochę się napracowałem, ale fajnie jest :P. Póżniej dam zdjęcia. Pozdrawiam

,ale teraz to na drabiam
 ,ale teraz to na drabiam  . Wczoraj ,,trochę" pracowałem
. Wczoraj ,,trochę" pracowałem  . Wygrabiłem cały ogródek z liści, pomalowałem dzrzewa, a trochę ich jest, plewiłem rabatki, jako, że niema na razie wody ponieważ wymieniali rury, musiałem iść po wodę aż na cmentarz trochę się idzię z tym ciężarem ok. 40 litrów wody w dłoniach i to 2x szłem ,potem na taczce
 . Wygrabiłem cały ogródek z liści, pomalowałem dzrzewa, a trochę ich jest, plewiłem rabatki, jako, że niema na razie wody ponieważ wymieniali rury, musiałem iść po wodę aż na cmentarz trochę się idzię z tym ciężarem ok. 40 litrów wody w dłoniach i to 2x szłem ,potem na taczce  . Dalej wysprzątałem altankę, zasiałem specialnej trawy tam gdzie jej niema, a na koniec zrobiłem grila
. Dalej wysprzątałem altankę, zasiałem specialnej trawy tam gdzie jej niema, a na koniec zrobiłem grila  . Ale fajnie było. :P  :P . Teraz trochę fotek białych drzew, rabatek.
. Ale fajnie było. :P  :P . Teraz trochę fotek białych drzew, rabatek. 

. Dziś też pracowałem hehehe malowałem altankę na biało, mój "biały domek"
 . Dziś też pracowałem hehehe malowałem altankę na biało, mój "biały domek"  . Wysiałem kwiatki, podlałem rabatki, wyrzuciłem stertę patyków pozostawionych przez ostatnich właścicieli i znowu szłem po wodę na cmentarz
. Wysiałem kwiatki, podlałem rabatki, wyrzuciłem stertę patyków pozostawionych przez ostatnich właścicieli i znowu szłem po wodę na cmentarz  . Ale fajnie jest :P Altanka jeszcze bedzię malowana na brązowo tam gdzie okna i drzwi.
 . Ale fajnie jest :P Altanka jeszcze bedzię malowana na brązowo tam gdzie okna i drzwi.

.
. . Bolą trochę plecki, ale fajnie się pracuję. A jutro znowu.
. Bolą trochę plecki, ale fajnie się pracuję. A jutro znowu. 

witaj Noen!
 witaj Noen! Pozdrawiam
 Pozdrawiam 
   ,oczywiście na działce :P . Prawię do końca pomalowałem swój "biały domek". Zasadziłem kwiatki no i czereśnie ;:13 oraz jagódki i porzeczki. Drzewa powoli mają już kwiaty, a i dziś kolejny grilek :P . Zdjęcia dam jutro bo dziś naprawdę niemam już czasu. Pozdrawiam.
 ,oczywiście na działce :P . Prawię do końca pomalowałem swój "biały domek". Zasadziłem kwiatki no i czereśnie ;:13 oraz jagódki i porzeczki. Drzewa powoli mają już kwiaty, a i dziś kolejny grilek :P . Zdjęcia dam jutro bo dziś naprawdę niemam już czasu. Pozdrawiam.