Ja mam ich u siebie sporo, to jak chcesz to potem, jak pozasychają chętnie Ci wyślę cebulki
Tara - oaza marzeń cz.1
-
x-d-a
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Daluś Dzięki za miłe słowa, magnolie to jednak naprawde dostojne i pikne damy, u mnie zaczyna rozkwitac Susan i Nigra, nareszcie sie ich dochowałam. miłego dnia
Danusiu nie widac ciebie i nie słychac, pracujesz, pracujesz a ktos mi powiedaiał co wy na tych działkach codziennie robicie, to nie pole że oracie - pytam ten ktos choc odrobine wyobrazni i miłosci do naszych cudownych roslinek? n i e !
pozdrawiam
Danusiu nie widac ciebie i nie słychac, pracujesz, pracujesz a ktos mi powiedaiał co wy na tych działkach codziennie robicie, to nie pole że oracie - pytam ten ktos choc odrobine wyobrazni i miłosci do naszych cudownych roslinek? n i e !
pozdrawiam
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
O rany, ale przeboje z wodą. Ja się wczoraj nieźle przeraziłam, bo jak wróciłam do domu, to w kranach usłyszałam tylko bulgotanie - nie było wody. Mamy wodociąg obsługujący kilkanaście rodzin, ale nigdy nie było problemów, nawet podczas największej suszy. Mąż pognał obejrzeć zbiornik, który dzień wcześniej był przepełniony - a tam głuche dudnienie. Ktoś spuścił wodę
. Możliwe, że dzieci nie zakręciły kranu - i katastrofa. Na szczęście po 22.00 woda wróciła.
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taruś na pewno ciężko Ci na działce bez wody bieżącej. Mam nadzieję że wszystko szybko naprawią i nie
będziesz się męczyć.
Widziałam dzisiaj w tutejszym LM taką magnolię stellatę o PRZEOOOOOGROMNYCH kwiatach. Tak jak mówisz
o Twojej, kwiaty miały ze 20 cm. Niesamowita.
Też bym taką chciała ale u mnie nie przeżyje w tej wapiennej glinie.
będziesz się męczyć.
Widziałam dzisiaj w tutejszym LM taką magnolię stellatę o PRZEOOOOOGROMNYCH kwiatach. Tak jak mówisz
o Twojej, kwiaty miały ze 20 cm. Niesamowita.
Też bym taką chciała ale u mnie nie przeżyje w tej wapiennej glinie.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"