Dziś robiłam spacerek po moich ulubinych ogrodach

Ponieważ wieczorem wyszłam na ośnieżony jeszcze Kamiennik - to nogom sie spodobało i chciałyby dalej .. ale ja juz nie mogę - zostaję u Ciebie

Dobranoc

no a wiosna już u Ciebie w pełni i mnie tez juz powoli nadchodzi. pozdrawiem więc słonecznie i wiosennie
 no a wiosna już u Ciebie w pełni i mnie tez juz powoli nadchodzi. pozdrawiem więc słonecznie i wiosennie 

Ale to miłe bardzo ...
 Ale to miłe bardzo ... 

Wiem ,że cieszycie się z niej wszyscy , bo to przecież "nasza" pora roku
 Wiem ,że cieszycie się z niej wszyscy , bo to przecież "nasza" pora roku 

Witaj , DorotkoDorota T. pisze:Witaj Ewelinko!
Jak zwykle Twój zaczarowany ogród zapiera dech w piersiach.
Skalniak prezentuje się pięknie, szkoda że ja nie mogę tak zaszaleć, ale zawsze mogę wpaść do Ciebie nacieszyć oczy.
Garnkowy skalniak cudowny.
Pozdrawiam serdecznie.
 Cieszę się ,że podoba Ci się mój skalniak i garnkowy ogródek skalny też .O ten pierwszy pytał mnie niedawno jakiś pan - spacerowicz, zaintrygowany wielkością i kształtem kamieni. Pytał , skąd są, jak je przywieziono i w jaki sposób były układane ( ręcznie , czy przy użyciu dźwigu, itp.)Oczywiście udzieliłam wyczerpujących informacji
 Cieszę się ,że podoba Ci się mój skalniak i garnkowy ogródek skalny też .O ten pierwszy pytał mnie niedawno jakiś pan - spacerowicz, zaintrygowany wielkością i kształtem kamieni. Pytał , skąd są, jak je przywieziono i w jaki sposób były układane ( ręcznie , czy przy użyciu dźwigu, itp.)Oczywiście udzieliłam wyczerpujących informacji 

:
 :