Troszkę słabo widzę
 Troszkę słabo widzę   
 Sliczną masz tą gloksynię

Piękna Gloksynia.
 Piękna Gloksynia.

Musiał się pokazać jak pisałam już swój. A na tym parapecie są same roślinki do ukorzeniania (oprócz trzykrotki purpurowej i rosiczek). A tak są benki (3 rodzaje), peperomka, monstera, epi, skrętnik, nico i hibki. No i to na środku (o co pytałaś) czyli reo
  Musiał się pokazać jak pisałam już swój. A na tym parapecie są same roślinki do ukorzeniania (oprócz trzykrotki purpurowej i rosiczek). A tak są benki (3 rodzaje), peperomka, monstera, epi, skrętnik, nico i hibki. No i to na środku (o co pytałaś) czyli reo 
 hi hi
 hi hi 
  ) to ta dla Ciebie puszcza już młode listki
 ) to ta dla Ciebie puszcza już młode listki 

Takie mięciutkie, zielone (niezdrewniałe) ciężko się ukorzeniają. Ale może się uda - trzymam kciuki za Twojego i mojego
 Takie mięciutkie, zielone (niezdrewniałe) ciężko się ukorzeniają. Ale może się uda - trzymam kciuki za Twojego i mojego 

, ale będę poszukiwała i jak znajdę to też się chętnie podzielę
 , ale będę poszukiwała i jak znajdę to też się chętnie podzielę  A jak tam sie trzyma reszta roślinek?
  A jak tam sie trzyma reszta roślinek?
 Chociaż ciągle mam nadzieję.
 Chociaż ciągle mam nadzieję. Hibcio mizerny, epi padło
 Hibcio mizerny, epi padło  I w ogóle co zrobiłam - jakiś czas temu złamałam listek skrętnikowi, wadziłam więc w ziemię, bo może się przyjmie. Wczoraj spojrzałam mizerny taki, zostało go jakiś 2 cm (bo od góry usechł)... stwierdziłam, że nic z niego nie będzie, więc go wyzucę. Pociągnęłam a tu wylazł z korzeniami
 I w ogóle co zrobiłam - jakiś czas temu złamałam listek skrętnikowi, wadziłam więc w ziemię, bo może się przyjmie. Wczoraj spojrzałam mizerny taki, zostało go jakiś 2 cm (bo od góry usechł)... stwierdziłam, że nic z niego nie będzie, więc go wyzucę. Pociągnęłam a tu wylazł z korzeniami   Wsadziłam go z powrotem i mam nadzieję, że nic złego u nie zrobiłam
 Wsadziłam go z powrotem i mam nadzieję, że nic złego u nie zrobiłam