mi co prawda nie zabronił ale widzę jego minę jak wchodzę do sklepu.A jak przychodzi paczka z allegro to zazwyczaj sama odbieram i stawiam go przed faktem dokonanymvertigo pisze:Agawa pisze:Moniko, mąż mi zabronil obecnie kupować rośliny- nadwyrężony budżet niestety.
Może zabronił kupowac osobiście w sklepach (wtedy mogłabyś wysyłkowo
)??
Ogród Moni cz.1
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aszka pisze:mi co prawda nie zabronił ale widzę jego minę jak wchodzę do sklepu.A jak przychodzi paczka z allegro to zazwyczaj sama odbieram i stawiam go przed faktem dokonanymvertigo pisze:Agawa pisze:Moniko, mąż mi zabronil obecnie kupować rośliny- nadwyrężony budżet niestety.
Może zabronił kupowac osobiście w sklepach (wtedy mogłabyś wysyłkowo
)??
![]()
działa
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A mój albo udaje, albo faktycznie nie widzie, ale swoją drogą staram się niektóre wkopywać sama, coby któregoś dnia nie zaskoczył mnie zapytaniem "znowu kupiłaś kwiatki?"liska pisze:Mój na szczęście udaje, że nie widzi nowych roślin
Izuś, masz jeszcze tę Polkę na zbyciu?? Niestety nie udało mi się jej kupić
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja róże kupuję i sadzę dla niego, bo te kwiatki bardzo lubi.Dla mnie są za bardzo kapryśne, wolę hosty, ale każdy mam innego bzika.Aszka pisze:stawiam na zrozumienie potrzeb kobiecych lub brak zdecydowania.Trzema nadprogramowymi załatwił-urodziny,imieniny i rocznicę 8) "jak to kochanie przecież kupiłem Ci róże"
no obiecałam... po świętach wyśle...vertigo pisze:Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to byłabym chętna na odkupienieliska pisze:Przesadziłam ją do innej doniczki... mogę wykopać i wysłać.![]()
z uśmiechami Iza
u liski
u liski