...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To widzę, ze mamy ten sam ból - ja czekam na spryskanie roundapem i chyba sama wreszcie to zrobie bo inaczej następna wiosna mnie zastanie i nic nie będzie ogarnięteCynthia pisze:Aduś ja i w domu i na działce raczej jestem obrobiona![]()
Tylko siedzę teraz i czekam na święta a na działce siedzę i słucham jak trawa rośnie![]()
Dopiero będę miała co robić jak M postawi kompostownik![]()
O matko -kiedy to będzie to ja naprawdę nie wiem![]()
Kopanie też sama bo M kolano leczy, chyba że jakąś glebogryzarkę gdzieś wypożyczę - tylkonawet nie wiem jak ona wygląda
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam wszystkich serdecznie
Lilu,Jacku,Majko,Aniu,Edytko,Taro,Marcinie,Lidko,Roslynn,Moniu Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny
Niestety na działce dzisiaj nie byłam bo tak mi się trochę sytuacja w domu pogmatwała,że nie wiem kiedy się tam wybiorę
Pewnie dopiero po Świętach.... i nawet nie będę widziała jak moje narcyzy kwitną
Ale niestety pewnych rzeczy nie przeskoczę,żebym nie wiem jak się starała
Ale dosyć marudzenia
Za oknem piękna pogoda i jeżeli nie mogę jej podziwiać u siebie w ogródku ,to chociaż pozaglądam do Waszych
Miłego popołudnia
Lilu,Jacku,Majko,Aniu,Edytko,Taro,Marcinie,Lidko,Roslynn,Moniu Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny
Niestety na działce dzisiaj nie byłam bo tak mi się trochę sytuacja w domu pogmatwała,że nie wiem kiedy się tam wybiorę
Pewnie dopiero po Świętach.... i nawet nie będę widziała jak moje narcyzy kwitną
Ale niestety pewnych rzeczy nie przeskoczę,żebym nie wiem jak się starała
Ale dosyć marudzenia
Za oknem piękna pogoda i jeżeli nie mogę jej podziwiać u siebie w ogródku ,to chociaż pozaglądam do Waszych
Miłego popołudnia
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Cyntuś
nic się nie przejmuj
działeczka poczeka na Ciebie i kwiatuszki też
a my grzecznie poczekamy na zdjęcia
Już tak dużo pracy wykonałaś na działeczce, że tych kilka dni nie zaszkodzi, a tak się stęsknisz za pracą, że pojedziesz z podwójnym zapałem
Ja niestety też do ogródka wychodzę tylko na chwilkę z doskoku, dopiero będę mogła więcej popracować po Swiętach