Kolorowy ogród Geni - cz.4
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marcin cieszę się bo tak naprawdę to od dawna miałam ochotę na lilie wodną ale nie miałam oczka,teraz w końcu mamMutari pisze:Geniu po niedzieli zacznę czyścić oczko i wtedy sprawdzę co jest z lilią. Jak przetrwała to od razu ja podzielę i będę mógł ci ją wysłać. Teraz nie miałem czasu, ponieważ miałem jeszcze trochę pracy.
Genia
- Grzesik

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
Marcin, chodzi o porukowca u Izy, ale to nie ważne gdzie i u kogo, rośliny potrafią się przystosować do warunków, czasem na początku rosną powoli i jakby się męczą, ale jak już się dobrze ukorzenią i udomowią to dają z siebie wszystko i cieszą nas wszystkich, czyli Ciebie, Genie, Izę, mnie i ..., którzy wkładają serce w to co robią 
- e-genia

Izo ja tam za bardzo się nie martwię perukowce mam dwa jak jeden nawet wypadnie to jest jeszcze jeden .chatte pisze:Gieniu, mam nadzieję, ze i perukowiec i wrzosy sobie poradzą. Rozumiem, ze do wrzosów przygotowałaś jakąś specjalna kwaśna mieszankę i tylko perukowiec nie bedzie miał tego, co w/g literatury miec powinien?
Grzesiu, nie zawsze sprawdza się to, co podają w książkach. O lawendzie wszędzie piszą, ze potrzebuje ziemi zasadowej. U mnie jest kwasna, a lawenda rosnie i co roku pięknie kwitnie
A jeżeli nie będzie nawet rósł to też dobrze bo już jest dość duży i mógł by nawet przestać rosnąć.
Genia
- e-genia

Witaj Tadeuszu dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie ,a co do tych kolorowych kobiercówtadeusz48 pisze:Witaj GENIU, pospacerowałem trochę po Twoich kwiatowych kobiercach w ogrodzie, aż się nie chce wierzyć, że tyle tych różnokolorowych kobierców u Ciebie w ogrodzie.
to dopiero początek będzie jeszcze bardziej kolorowo obiecuję ;:2
;:2- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu tu Ci wierzę, jeśli chodzi o kolory.
Po takich zakupach to z pewnością będzie i to bardzo.
Ciągle coś zmieniasz , przesadzasz, dokupujesz - skąd Ty na to wszystko bierzesz siły ?
Ja od dwóch dni pracuję w ogródku a już mnie tak wszystko boli, że mam problem zasnąć.
Po takich zakupach to z pewnością będzie i to bardzo.
Ciągle coś zmieniasz , przesadzasz, dokupujesz - skąd Ty na to wszystko bierzesz siły ?
Ja od dwóch dni pracuję w ogródku a już mnie tak wszystko boli, że mam problem zasnąć.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- e-genia

Grażynko mnie też wszystko boli nogi mi tak spuchły że nie wiem czy do rana będzie dobrze.kogra pisze:Geniu tu Ci wierzę, jeśli chodzi o kolory.
Po takich zakupach to z pewnością będzie i to bardzo.![]()
![]()
Ciągle coś zmieniasz , przesadzasz, dokupujesz - skąd Ty na to wszystko bierzesz siły ?![]()
Ja już nie pamiętam kiedy przespałam całą noc. Tak radykalna zmiana w ogrodzie to chyba ostatnia ,starzeje się Grażynko
;:2

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu ja tak mówię każdego roku.......
i co z tego ?
Wystarczy, że przychodzi wiosna i znów to samo.
A do tego jeszcze to forum...... a niech to........jakoś będzie.
Ważne Geniu żebyśmy zdrowe były - każda na swój sposób.
Wystarczy, że przychodzi wiosna i znów to samo.
A do tego jeszcze to forum...... a niech to........jakoś będzie.
Ważne Geniu żebyśmy zdrowe były - każda na swój sposób.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Grzegorz B
- e-genia

Grzesiu ja wiem że ja nie jedna ,wprawdzie o jednego chłopa mam mniej od Twojej mamy zapewniam jest co robić każdy lubi co innego jeść a z drugiej strony, co ja bym bez nich zrobiła ha,ha,haGrzegorz B pisze:Geniu moja mamuśka, jest jedna a chłopa aż pięcioro, więc wiesz, zwłaszcza, że mamy lewe ręce do prac domowyche-genia pisze:... bo więcej jestem w ogrodzie no i w domu też dla jednej kobiety przy tylu facetach jest co robić.Nie Ty jedna he he he
![]()
![]()
;:2