Cieszynianka - marzenie

Jacku, czy nie masz może siewek szałwia muszkatałowej

Ktoś na forum stwierdził, że zrobiło się prawie lato
  Ktoś na forum stwierdził, że zrobiło się prawie lato   Coś w tym jest i to trochę niepokojące. Zacząłem podlewać niektóre rośliny. Narcyzy mają krótkie łodyżki. Ale za to jak wspaniale się teraz pracuje na świeżym powietrzu
  Coś w tym jest i to trochę niepokojące. Zacząłem podlewać niektóre rośliny. Narcyzy mają krótkie łodyżki. Ale za to jak wspaniale się teraz pracuje na świeżym powietrzu  Nie to co zimą, kiedy mi ręce grabiały.
  Nie to co zimą, kiedy mi ręce grabiały. Ale dobrze się zapowiada i tylko liczyć dni, jak zakwitną narcyzy i inne. Z cieszynianki jestem dumny ale prawdziwy okaz widziałem u Majki-Mariasen
 Ale dobrze się zapowiada i tylko liczyć dni, jak zakwitną narcyzy i inne. Z cieszynianki jestem dumny ale prawdziwy okaz widziałem u Majki-Mariasen
 :
 :

)
 )

czy wiesz co to za kulik
czy wiesz co to za kulik   

. Szczeć mało znana, bo nie każdy decyduje się mieć tę kłopotliwą roślinę w ogrodzie. Chyba jest ekspansywna, bo pamiętam z dzieciństwa, że tej szczeci było pełno w ogródku, a przy tym wysoka i można się pokłuć. Ale mi się podoba
 . Szczeć mało znana, bo nie każdy decyduje się mieć tę kłopotliwą roślinę w ogrodzie. Chyba jest ekspansywna, bo pamiętam z dzieciństwa, że tej szczeci było pełno w ogródku, a przy tym wysoka i można się pokłuć. Ale mi się podoba   A cieszynianka, jest taka słodka, że od jakiegoś czasu chciałem ją mieć no i jest
  A cieszynianka, jest taka słodka, że od jakiegoś czasu chciałem ją mieć no i jest  Ciekawostka - to jedyny gatunek, jaki istnieje.
 Ciekawostka - to jedyny gatunek, jaki istnieje.