Pochylony świat na piasku cz.1
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zapowiada się piękny skalniak. Masz dużo miejsca i możesz poszaleć! Widzę, że i u Ciebie zaczęło już co nieco kwitnąć - cieszę się, bo wiem ile radości sprawiają pierwsze kwiatki. Ciemiernik od Geni rewelacyjny! Jak tylko będziesz miała jakąś młoda sadzonkę to pisze się na wymianę! Życzę słonka i zdrówka!
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Witajcie mili goście.
Nie było mnie parę dni, bo po pierwsze wyprawiłam się do stolicy, gdzie między innymi spotkałam się z naszą forumową koleżanką Anią - zanną i przywiozłam sobie duże co nieco z jej ogródka, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Po drugie niestety wróciliśmy z tej wyprawy chorzy - maluszek i ja. Po trzecie, po przywiezieniu skarbów z ogródka Ani jeszcze mi było mało i wczoraj wybrałam się do Igi, która mnie także obdarowała i to tak hojnie, że ledwie się zapakowałam do samochodu. Śmiałam się, że powinni mnie zatrzymać na kontrolę pojazdu i po obejrzeniu zawartości bagażnika kombi zaaresztowali by mnie chyba pod zarzutem ograbienia ogrodu ;)
Roślinami od dziewczyn pochwalę się później, bo na razie nie bardzo z domu mogę wychodzić, a jak udało mi się na chwilę wyrwać, to sadziłam co się dało.
Teraz mam dla Was zdjęcia z czwartku z rana. To żurawie, które przeżywają romantyczne chwile na okolicznych łąkach. Trochę im poprzeszkadzałam. Musiałam się poprzedzierać przez drut kolczasty sąsiadów, więc proszę docenić moje poświęcenie ;)

Nie było mnie parę dni, bo po pierwsze wyprawiłam się do stolicy, gdzie między innymi spotkałam się z naszą forumową koleżanką Anią - zanną i przywiozłam sobie duże co nieco z jej ogródka, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Po drugie niestety wróciliśmy z tej wyprawy chorzy - maluszek i ja. Po trzecie, po przywiezieniu skarbów z ogródka Ani jeszcze mi było mało i wczoraj wybrałam się do Igi, która mnie także obdarowała i to tak hojnie, że ledwie się zapakowałam do samochodu. Śmiałam się, że powinni mnie zatrzymać na kontrolę pojazdu i po obejrzeniu zawartości bagażnika kombi zaaresztowali by mnie chyba pod zarzutem ograbienia ogrodu ;)
Roślinami od dziewczyn pochwalę się później, bo na razie nie bardzo z domu mogę wychodzić, a jak udało mi się na chwilę wyrwać, to sadziłam co się dało.
Teraz mam dla Was zdjęcia z czwartku z rana. To żurawie, które przeżywają romantyczne chwile na okolicznych łąkach. Trochę im poprzeszkadzałam. Musiałam się poprzedzierać przez drut kolczasty sąsiadów, więc proszę docenić moje poświęcenie ;)

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Doceniamy!
Wyrok za ograbianie ogródków anulowany
A zdjęcia super!!!

Wyrok za ograbianie ogródków anulowany

A zdjęcia super!!!
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Ale udało Ci się zrobic piękne zdjęcia żurawi? U mnie tez takie chodzą teraz po polach. Szukają jedzenia. Niestety zdjęcia nie mam. Miłego dnia Ci życzę. Pokaż fotki jak posadzisz roślinki.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna