Grazka_j mój ogród. cz.1
Witam późnym wieczorkiem.
Halinko, Moniko, Cynthia, dziękuję za odwiedzinki. Nie planuję na razie pracy w ogródku, bo pogoda nie pozwala. Dzisiaj przez cały dzień padał deszcz. Po śniegu już nie ma śladu. Zakupy czekają cierpliwie w piwnicy, tylko trawa ozdobna rośnie i chyba muszę ją już posadzic do ogrodu. Reszta musi czekac. Mam nadzieję, że wkrótce się poprawi i wtedy nadrobię zaległości.
Halinko, Moniko, Cynthia, dziękuję za odwiedzinki. Nie planuję na razie pracy w ogródku, bo pogoda nie pozwala. Dzisiaj przez cały dzień padał deszcz. Po śniegu już nie ma śladu. Zakupy czekają cierpliwie w piwnicy, tylko trawa ozdobna rośnie i chyba muszę ją już posadzic do ogrodu. Reszta musi czekac. Mam nadzieję, że wkrótce się poprawi i wtedy nadrobię zaległości.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witam wszystkich z rana. Zapowiada się optymistycznie przynajmniej z rana. Nie pada i czasami słonko się wychyla. Chmury jednak dominują na niebie. Dla poprawy humoru kupiłam dzisiaj różę angielską o żółtych kwiatach. Jak to dużo nie trzeba żeby sprawic radośc?
Pytałam o róże okrywowe, podobno mają miec w poniedziałek! Pobiegnę z samego rana, może w końcu uda mi się je kupic?
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA.
Może uda mi się wyskoczyc po obiedzie na działkę. Dziękuję za słoneczko, pewnie się zawstydziło i przywędrowało w końcu bo nieśmiało wychyla głowę.
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA.
Może uda mi się wyskoczyc po obiedzie na działkę. Dziękuję za słoneczko, pewnie się zawstydziło i przywędrowało w końcu bo nieśmiało wychyla głowę.
grazka_j - moje wątki
Olu dziękuję pięknie. Siedzę przed kompem bo nie mogę wyjśc i nawet sama nie zauważyłam?
grazka_j - moje wątki
Ja tez tak sié cieszylam ladná pogodá i juz od 4 dni jest bardzo zimno.Kwiatki rosná ale jak nie wieje wiatr to pada deszcz. Jest nie fajnie:( 
Basia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20974 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 985#850985 Zaczynam zbierac domowe