Dzięki Ewelino
 Nie ma pośpiechu, ale gdybyś miała nadmiar pluskwicy, to z przyjemnością przyjmę.
  Nie ma pośpiechu, ale gdybyś miała nadmiar pluskwicy, to z przyjemnością przyjmę.Przepraszam, że nie słychać mnie, ale muszę się nauczyć wklejać zdjęcia z innego serwera, a to jest dla mnie skomplikowana sprawa

Nie ma pośpiechu, ale gdybyś miała nadmiar pluskwicy, to z przyjemnością przyjmę.

Jeszcze raz wielkie dzięki Izo
  Jeszcze raz wielkie dzięki Izo   

Jak chcesz możesz to mieće-genia pisze:Jacku co jest na tym zdjęciu ma takie zielono żółte liście bardzo mi się podoba.kwiatostany podobne do żurawki
 To skalnica cienista, bardzo wdzięczna roślinka, my mamy blisko więc nie trzeba będzie wysyłać
  To skalnica cienista, bardzo wdzięczna roślinka, my mamy blisko więc nie trzeba będzie wysyłać 

To dzięki Tobie się nauczyłem.
  To dzięki Tobie się nauczyłem. Fajnie, że wpadłeś, bo dzięki Tobie dowiedziałem się, co mam, a konkretnie, jakie tulipany dostałem od Ani-Raczka. Już dla samych listków warto je mieć. Ciekawe, jakie będą kwiaty
  Fajnie, że wpadłeś, bo dzięki Tobie dowiedziałem się, co mam, a konkretnie, jakie tulipany dostałem od Ani-Raczka. Już dla samych listków warto je mieć. Ciekawe, jakie będą kwiaty  

Roślinki od Ciebie maja się dobrze. Jedynie jeden z rozchodników okazałych nie przeżył zimy. Nie wiem jeszcze który, bo za małe. Ładnie wypuszcza liliowiec i chyba przetacznik goryczkowaty, który pokazywałem, to od Ciebie.
  Roślinki od Ciebie maja się dobrze. Jedynie jeden z rozchodników okazałych nie przeżył zimy. Nie wiem jeszcze który, bo za małe. Ładnie wypuszcza liliowiec i chyba przetacznik goryczkowaty, który pokazywałem, to od Ciebie.