Moje od maleńkiej szczepeczk od lat rosną w domu. I już się przyzwyczaiły do takiego traktowania. Często je przycinam, a one rosną i kwitną jak szalone cały rok
Zieloni przyjaciele Kati
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bo tak się je powinno traktować Wiolu.
Moje od maleńkiej szczepeczk od lat rosną w domu. I już się przyzwyczaiły do takiego traktowania. Często je przycinam, a one rosną i kwitną jak szalone cały rok
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- rastharsis
- 200p

- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Kasiu, przykro mi z powodu azalii.
Ale nie martw się - w sklepach jest ich całe zatrzęsienie, ja moją kupiłam za 7 zł.
Sprawiłam sobie też jakiś tydzień temu fikusa kinky (Variegata), ale boję się, że niedługo u mnie wytrzyma, bo koniecznie chcę go trzymać na stoliku w środku pokoju, kilka metrów od okna... Na razie trzyma się nieźlee, czasem zrzuci 2-3 listki...
A tutaj Twoja pannica (przepraszam za jakość fotek) bez 2 dolnych listków, ale z nowymi u góry:

:P
A na mejla odpiszę Ci, kochana, wieczorem po długoterminowej prognozie pogody - wtedy podejmę decyzję. 8)
Sprawiłam sobie też jakiś tydzień temu fikusa kinky (Variegata), ale boję się, że niedługo u mnie wytrzyma, bo koniecznie chcę go trzymać na stoliku w środku pokoju, kilka metrów od okna... Na razie trzyma się nieźlee, czasem zrzuci 2-3 listki...
A tutaj Twoja pannica (przepraszam za jakość fotek) bez 2 dolnych listków, ale z nowymi u góry:

:P
A na mejla odpiszę Ci, kochana, wieczorem po długoterminowej prognozie pogody - wtedy podejmę decyzję. 8)
- kati-1976

Różyczka coraz fajniejsza
Urosła sporo od ostatniego razu, gdy ją pokazywałaś.
Sabinko, gratuluje udanych zakupów.
Co do kupna azalii to myślę,że wstrzymam się do jesieni. Będę miała kolorowo w czasie kiedy tych kolorków tak bardzo nam brakuje
Urosła sporo od ostatniego razu, gdy ją pokazywałaś.
Sabinko, gratuluje udanych zakupów.
Co do kupna azalii to myślę,że wstrzymam się do jesieni. Będę miała kolorowo w czasie kiedy tych kolorków tak bardzo nam brakuje
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Ależ te twoje roślinki są urokliwe- jak ja lubię je oglądać 
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- kati-1976

Danusiu, moje fiołeczki rosły przez zimę,a wiesz,że zimą wszystko mozolnie rośnie. Myślę ze Twoje urosną w tym czasie 2 razy szybciej.
Karolinko ja Twoje i Piotra roślinki, również uwielbiam oglądać. Często Do was zaglądam, aby sobie na nie popatrzeć.
Karolinko ja Twoje i Piotra roślinki, również uwielbiam oglądać. Często Do was zaglądam, aby sobie na nie popatrzeć.
- kati-1976

Wiadomość z ostatniej chwili. Mój skrzydłokwiat XXL będzie kwitł. Dziś dojrzałam wyłaniajacego się z gąszcza listków kwiata. Fotki cyknę jak się rozwinie. 
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29

brawo brawo