Działka - pasja graci
- HannaCS
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
wow
jak tu pięknie, gdzie ja się pcham z moim lasem jak tu taki Versal

pięknie i wiosennie u Ciebie aż miło...
hehe
TomaszII dzis się odgrażał, że może dojść do morderstwa bo u niego śniegiem zasypało a u Ciebie tak kwitnąco...
mam nadzieję, że Tomaszek nie trafi tu bo nie będzie mógł spać.
Już się nie mogę doczekać kiedy wszystko u Ciebie ruszy do słońca i będziesz nam nowe foteczki pokazywać...
Gratuluję naprawdę
Pozdrawiam
jak tu pięknie, gdzie ja się pcham z moim lasem jak tu taki Versal

pięknie i wiosennie u Ciebie aż miło...
hehe
TomaszII dzis się odgrażał, że może dojść do morderstwa bo u niego śniegiem zasypało a u Ciebie tak kwitnąco...
mam nadzieję, że Tomaszek nie trafi tu bo nie będzie mógł spać.
Już się nie mogę doczekać kiedy wszystko u Ciebie ruszy do słońca i będziesz nam nowe foteczki pokazywać...
Gratuluję naprawdę
Pozdrawiam
Ślicznie, wiosennie u Ciebie. Krokusiki i wrzośce też śliczne 

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Grażynko. Wpadłam zyczyć miłego dnia. We Wrocławiu -4 ale jest słoneczko. A fotki wiosenne bardzo fajne. Kiedy wreszcie się ociepli.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
Witaj Grażynko!
No i namierzyłam kolejny piękny ogród. Piękny i niebezpieczny, po powoduje pogłębienie choroby ogrodowej i kolejne chciejstwa. Tym razem doniczki wg Twojego pomysłu, który wydaje się prosty, ale jak to z prostotą bywa - genialny. Już oczyma wyobraźni widzę pelargonie w takich donicach. Dziękuję!
Pozdrawiam, Danuta
No i namierzyłam kolejny piękny ogród. Piękny i niebezpieczny, po powoduje pogłębienie choroby ogrodowej i kolejne chciejstwa. Tym razem doniczki wg Twojego pomysłu, który wydaje się prosty, ale jak to z prostotą bywa - genialny. Już oczyma wyobraźni widzę pelargonie w takich donicach. Dziękuję!
Pozdrawiam, Danuta
Dobry wieczór. Widzę, że wszędzie tak samo, śnieg i zimno. Dzisiaj przynajmniej przestało wiać. Dzięki za odwiedziny.
Grażko, ta rudbekia piękna. Ja też takie mam na działce. Byłam dzisiaj na zakupach, chciałam kupić krzewinki żurawiny, ale nie było, za to kupiłam dwie róże.
A dla smutasów jeszcze trochę wiosny:

Grażko, ta rudbekia piękna. Ja też takie mam na działce. Byłam dzisiaj na zakupach, chciałam kupić krzewinki żurawiny, ale nie było, za to kupiłam dwie róże.
A dla smutasów jeszcze trochę wiosny: