Moja skromna działka Ada.kj cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Liduś. Wstrzymaj się. Jak polecony to musi przyjść, ale ta forma przesyłki najdłużej idzie. Będziemy się martwić później. Strasznie mi przykro, że taki kłopot się zrobił.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ada.kj

Lidziu. Nie ruszaj drugiej karpy. Liczę, że jeszcze nadejdzie i może się uda zreanimować. A jak nie to poczekam do jesieni aż się rozrośnie. Mnie sie nie pali.
Dziękuje za piękne kwiatki . Od razu lepiej na duszy.
Dziękuje za piękne kwiatki . Od razu lepiej na duszy.
-
x-d-a
- ada.kj

Grzesiu. Piękne te kwiatki - morela, brzoskwinia
Dalo. Pisałam wcześniej - nie mam zdjęć z ubiegłego roku, więc i nie mam różu. Ale poprawię się w następnym roku.
A dziś spotkały mnie dwie miłe rzeczy przy takim wstrętnym pogodowo dniu. Koleżanki z forum umówiły się, że jadą dziś do Kwiatonu i mnie zabrały ze sobą. Miałam okazję wreszcie poznać w realu Mag, Gosię-Basówkę i Gabi- Gizę. Zobiłyśmy nieduże zakupy, przy okazji pooglądałyśmy towar będący w sklepie, stwierdziłyśmy, że już jesteśmy wybredne i na wszystko się nie rzucamy. Było, w każdym bądź razie dla mnie bardzo miłe popołudnie. A wieczorem przesyłka z zamówionymi roślinkami z Cebul. Pięknie zapakowane, dołączona faktura, i trzy gratisy. Bardzo solidna firma. A w gratisach piwonia, liliowiec i brodiea.
Dalo. Pisałam wcześniej - nie mam zdjęć z ubiegłego roku, więc i nie mam różu. Ale poprawię się w następnym roku.
A dziś spotkały mnie dwie miłe rzeczy przy takim wstrętnym pogodowo dniu. Koleżanki z forum umówiły się, że jadą dziś do Kwiatonu i mnie zabrały ze sobą. Miałam okazję wreszcie poznać w realu Mag, Gosię-Basówkę i Gabi- Gizę. Zobiłyśmy nieduże zakupy, przy okazji pooglądałyśmy towar będący w sklepie, stwierdziłyśmy, że już jesteśmy wybredne i na wszystko się nie rzucamy. Było, w każdym bądź razie dla mnie bardzo miłe popołudnie. A wieczorem przesyłka z zamówionymi roślinkami z Cebul. Pięknie zapakowane, dołączona faktura, i trzy gratisy. Bardzo solidna firma. A w gratisach piwonia, liliowiec i brodiea.
- ada.kj

Giguś. Piękne te malwiki - chyba się nie mylę. Od razu robi się przyjemniej.