Grazka_j mój ogród. cz.1
Moniko dziękuję za cenne wskazówki!
zrobię według Twojej instrukcji ale dopiero jak się nieco ociepli, bo rośliny są małe. ;:12 Przesyłam buziaki dla Ciebie. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ślubu.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witam Grażynko
Pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego ogródka. Bardzo tutaj miło, taki wakacyjny nastrój.
Pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego ogródka. Bardzo tutaj miło, taki wakacyjny nastrój.
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Cynthia, tara, Monika68, Agawa, AGNESS, All witajcie wieczorem.Wpadłam na chwilę, mam gości więc mniej czasu by zajrzec do Was.
U mnie też dzisiaj pogoda wietrzna, mało głowy nie urwie! Teraz pada deszcz.
Agawa, kawka pyszna, dziękuję.
AGNESS przykro mi z powodu choroby córeczki. Mam nadzieję, że w domu szybko się wykuruje. Zdrówka życzę.
All zapraszam zaglądaj częściej.
U mnie też dzisiaj pogoda wietrzna, mało głowy nie urwie! Teraz pada deszcz.
Agawa, kawka pyszna, dziękuję.
AGNESS przykro mi z powodu choroby córeczki. Mam nadzieję, że w domu szybko się wykuruje. Zdrówka życzę.
All zapraszam zaglądaj częściej.
grazka_j - moje wątki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko. Dzięki za wizytę i jestem oczywiście z rewizytą. Dzisiejsza pogoda tak na mnie zadziałała depresyjnie, że nic mi się nie chciało robić. Nawet wchodzić na forum. Z rana miałam wielkie plany co dziś nie porobię, a tu nic. Aż sama jestem na siebie zła. I najgorsza ta perspektywa, że jeszcze prawie tydzień trzeba czekać na poprawę. A przecież na działkach jest tyle do roboty, a później wszystko się spiętrzy. I od następnego tygodnia zapowiadają temperatury do 20 o. Nie lubię jak po zimie jest lato. Miłego wieczoru.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
x-d-a
Aduś dziękuję za rewizytę. Rozkręciłaś się ogrodowo, że rzeczywiście rzadko zaglądasz do mnie. Ja niestety czekam na lepszą aurę. Też już bym chciała popracowac w ogrodzie. Muszę się uzbroic jeszcze w cierpliwośc. Pozostaje mi na razie oglądanie wiosny w Waszych ogrodach.
grazka_j - moje wątki
dala dziękuję za informację. Takie właśnie chciałabym miec. Zapisę nazwę. Mam problem, bo nie mam gdzie je kupic. W mojej okolicy nie ma szkółki z różami i trudno je dostac. Może poradzisz mi gdzie mogę je kupic?
Róże są naprawdę śliczne!

Róże są naprawdę śliczne!
grazka_j - moje wątki