Moje kocię (to młodsze i głupsze) ciągle grzebie mi w roślinkach,tu coś poprawi ,tam wysadzi...widocznie uznała że ona się zna na tym lepiej niż ja
Ogródek Pauliny
- paulinka09
- 500p

- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę, że u Ciebie prawie wiosna w pełni, a u mnie rano jeszcze śnieg padał.
Pomidorki śliczne i w jakiej ilości! Kiedy Ty je wysiewałaś, że takie spore już?
Mój kocurek też się czepia świeżych rozsad niestety, ale znalazłam na niego sposób - w bardzo łatwo dostępnym miejscu postawiłam mu donicę z sałatą, której nie wysadziłam do folii (za dużo wykiełkowało) i na razie w niej żeruje
Zaczynał mi gazanie wyjadać, ale chyba sałata okazała się smaczniejsza 
Pomidorki śliczne i w jakiej ilości! Kiedy Ty je wysiewałaś, że takie spore już?
Mój kocurek też się czepia świeżych rozsad niestety, ale znalazłam na niego sposób - w bardzo łatwo dostępnym miejscu postawiłam mu donicę z sałatą, której nie wysadziłam do folii (za dużo wykiełkowało) i na razie w niej żeruje
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
- paulinka09
- 500p

- paulinka09
- 500p

Za to u mnie od rana padał śnieg. Później , gdzieś około 17.00 wyszło słońce i wszystko stopniało. Chciałem wyjść do ogrodu ale było takie błoto , że dałem sobie spokój.paulinka09 pisze:Halinko na pocieszenie Ci powiem że u mnie dzisiaj grad padał i słońce świeciło w tym samym czasie,zwariowana pogoda.hal1959 pisze:U mnie zrobiło się biało![]()
- paulinka09
- 500p

- paulinka09
- 500p

Mutari pisze:Za to u mnie od rana padał śnieg. Później , gdzieś około 17.00 wyszło słońce i wszystko stopniało. Chciałem wyjść do ogrodu ale było takie błoto , że dałem sobie spokój.paulinka09 pisze:Halinko na pocieszenie Ci powiem że u mnie dzisiaj grad padał i słońce świeciło w tym samym czasie,zwariowana pogoda.hal1959 pisze:U mnie zrobiło się biało![]()
pocieszające jest to że prawie u każdego jest paskudnie i nie ma czego zazdrościć
- paulinka09
- 500p

- paulinka09
- 500p