przyznam się że przeleciałam Twój wątek bo nie mam dziś dużo czasu ale mnie zaciekawił i na pewno przeczytam wszystko dokładnie
 przyznam się że przeleciałam Twój wątek bo nie mam dziś dużo czasu ale mnie zaciekawił i na pewno przeczytam wszystko dokładnie   
   obiecuje
  obiecuje   Patrząc na Twój stary ogród i zapał do tworzenia nowego i widoczne już efekty czuję, że stworzysz piękne miejsce, podziwiam Cię
 Patrząc na Twój stary ogród i zapał do tworzenia nowego i widoczne już efekty czuję, że stworzysz piękne miejsce, podziwiam Cię   fajnie że zachowały się stare drzewa, bardzo lubię działki z takimi elementami
  fajnie że zachowały się stare drzewa, bardzo lubię działki z takimi elementami   i trochę kujących pokrzyw i chwastów zostaw skoro już je masz, będziesz miał dużo przyjaciół, bo np. w pokrzywach rozwija się piękny motyl: rusałka pawik
 i trochę kujących pokrzyw i chwastów zostaw skoro już je masz, będziesz miał dużo przyjaciół, bo np. w pokrzywach rozwija się piękny motyl: rusałka pawik 
No i miło że ktoś z bliziutkich okolic
 będzie łatwiej np. wymieniać się roślinkami
 będzie łatwiej np. wymieniać się roślinkami   pozdrawiam serdecznie
 pozdrawiam serdecznie   
 A i w tym roku mam zamiar pierwszy raz posadzić różne dynie i już wiem co z nich zrobię
 ekstra pomysł  ;:10
  ekstra pomysł  ;:10

To dla mnie dość przekonujący argument. Zresztą mam ich tyle, że nie sposób będzie wszystkiego wyrwać. Te wielkie dynie to dostałem od kolegi. Sam jestem smakoszem cukini i pewnie je wysieję.
  To dla mnie dość przekonujący argument. Zresztą mam ich tyle, że nie sposób będzie wszystkiego wyrwać. Te wielkie dynie to dostałem od kolegi. Sam jestem smakoszem cukini i pewnie je wysieję. Ale jest jeden problem - te rośliny zajmują dużo miejsca....
  Ale jest jeden problem - te rośliny zajmują dużo miejsca....