Śnieg??? To już przesada.
Zapraszam Jadzia1 -cz.3
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zachwycałam się już Twoimi malwami w ubiegłym roku. Są naprawdę przepiękne! 
A co do zwierząt: to jakis kompletny głąb bez ducha wymyslił, ze zwierzęta nie rozumieją co się do nich mówi, nie myslą i pewnie nie czują
Kompletny kretynizm! Krótka obserwacja wystarczy, zeby tę debilną teorię obalic. Na szczęście na tym forum idiotów, którzy tak uważaja, nie ma. Ufff, jaka to ulga 
A co do zwierząt: to jakis kompletny głąb bez ducha wymyslił, ze zwierzęta nie rozumieją co się do nich mówi, nie myslą i pewnie nie czują
* Izuniu Kocham Cię za te słowa
Oczywiście ,że wszystko rozumieją , moja Mania jak krzyknę na nią ,że nie można do kwitów , bo namiętnie chce przesadzać doniczkowe to wie od razu o co mi chodzi
U reszty miłych kuliżanek już byłam i odpowiedziałam

Manie na spacerze zaczepia Gutka aby się z nią pobawił

U reszty miłych kuliżanek już byłam i odpowiedziałam

Manie na spacerze zaczepia Gutka aby się z nią pobawił

- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza, zgadzam się z Toba w tym co dotyczy zwierząt /i ludzi głoszących takie bzdurne teorie/. Mam setki dowodów na używanie rozumu przez zwierzęta.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Jadziu oj uśmiałam się jak napisałaś, że zwierzeta czaem udają, że nei słysza ..
Jak mój Szarik udaje czasem... ale ja jestem nieugięta! i dotąd mówię aż... szczęśliwie usłyszy hihihihi
Jak mój Szarik udaje czasem... ale ja jestem nieugięta! i dotąd mówię aż... szczęśliwie usłyszy hihihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski