To idz zobaczyć Iza czy się wysiała
Mój ogródek - chatte /cz.5/
-
minismok
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
smok amatorsko3!
.........fioletu fioletu mi trzeba!
cmokasy Kociczko........chyba w tym sezonie zamiast bodziszka bedzie slazówka
cmok od smok
cmokasy Kociczko........chyba w tym sezonie zamiast bodziszka bedzie slazówka
cmok od smok
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Beatko, czy ja gdzieś powiedziałam, że to Twoja wina? ;)
Dobrze czarowałyśmy, własciwie czarowaliśmy - bo chłopcy nas przecież dzielnie wspierali - wiosna przyszła! Tylko teraz nie wiedziec czemu tak sie zastanawia: zostac, nie zostac... Ale nie ma wyjścia! Musi w końcu objąć panowanie
Tak sobie myślę: robię zapisy na siewki perovskii, a nie wiadomo nawet, czy one będą!
Obiecuje jednak, ze jak siewek nie znajdę, to ze wszystkich obciętych gałązek porobię sadzonki
Jak siewki będą, to też porobię ;)
Dobrze czarowałyśmy, własciwie czarowaliśmy - bo chłopcy nas przecież dzielnie wspierali - wiosna przyszła! Tylko teraz nie wiedziec czemu tak sie zastanawia: zostac, nie zostac... Ale nie ma wyjścia! Musi w końcu objąć panowanie
Tak sobie myślę: robię zapisy na siewki perovskii, a nie wiadomo nawet, czy one będą!
Obiecuje jednak, ze jak siewek nie znajdę, to ze wszystkich obciętych gałązek porobię sadzonki
Jak siewki będą, to też porobię ;)
Kochanie ja już nie wiem co pisać o tej pięknej zimie , może jak będę je tak słodzić to sobie pójdzie
Kochanie tak to moje
co roku na zimę są okrywane fizeliną, od wiosny zaczynam je dokarmiać i podlewać , tych dwóch rzeczy bardzo pilnuję a ona tak się odwdzięcza , ach obkładam ją też skoszoną trawą którą składuję , a później wykorzystuję do różnych rzeczy

Mam takie dwie

Kochanie tak to moje

Mam takie dwie

- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Tez mam takie, ale one są wyjątkowo wrażliwe na mróz . Wystarczy jeden przymrozek i juz nie kwitną. Mam tego dość, bo nie zawsze jestem w stanie okryć ja przed pierwszym przymrozkiem. Prognozy nigdy nie są tak dokładne, żeby można to było przewidziec na pewno.
Dlatego ukorzeniam pęd takiej, która nigdy nie była okrywana, a kwitnie. Nie wiem, czy się przyjął, bo nie wiem który to patyczek
Dowiem się, jak się pokażą listki 
A Twoje hortensje kwitną slicznie
Dlatego ukorzeniam pęd takiej, która nigdy nie była okrywana, a kwitnie. Nie wiem, czy się przyjął, bo nie wiem który to patyczek
A Twoje hortensje kwitną slicznie