PRZYJACIELE Forum Ogrodniczego info * cz.1
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Siedzę sobie na Forum, myślę, myślę..., napisałem kilka postów, wyłączyłem komputer i poszedłem z psem na spacer. Wracam po pół godzinie, wchodzę na forum, oglądam odpowiedzi i... coś mi nie pasuje. Zaskoczenie zupełne ! Tym bardziej, że jestem tylko skromnym "doniczkowcem" bez działki ale z nadziejami na nią.
Dziękuję pięknie i podwójnie, ponieważ oprócz czerwonego serduszka dostałem także złotą kartę (a nie jestem pewien czy mi się należy, po za tym do złotka można "dojść" a serduszko to już największe wyróżnienie).
Gratuluję także wszystkim nowym Przyjaciołom - to nas wyróżnia ale także obliguje do jeszcze większej aczkolwiek bardzo przyjemnej "zielonej" pracy.
Dziękuję pięknie i podwójnie, ponieważ oprócz czerwonego serduszka dostałem także złotą kartę (a nie jestem pewien czy mi się należy, po za tym do złotka można "dojść" a serduszko to już największe wyróżnienie).
Gratuluję także wszystkim nowym Przyjaciołom - to nas wyróżnia ale także obliguje do jeszcze większej aczkolwiek bardzo przyjemnej "zielonej" pracy.
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję bardzo!!!
Kto tego nie przeżył nie wie, jakie to miłe
Kto tego nie przeżył nie wie, jakie to miłe
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz