Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko dzięki TY jak zwykle jesteś miła.AGNESS pisze:Witaj Geniu,, widzę, że w Ciebie w ogródku coraz więcej pięknych zwiastunów wiosny, ranniki prześliczne, ciemierniki super, już się nie mogę doczekać, kiedy pąki się otworzą mam nadzieję, że pokażesz, jak zakwitną
Nemezją już kiedyś się zachwycałam i powtórzę ponownie, że jest prześliczna, u mnie nie były takie piękne i dorodne, były jakieś takie bardziej wyciągnięte i przez to mniej ładne. Ale u Ciebie wszystko pięknie kwitnie
Do kwitnienia ciemierników tych pełnych od Ismeny sama niemogę się doczekać bo jeszcze nie widziałam jak kwitną.
Alu witam ja nigdy nie widziałam nemezji niebieskich.A jak długo kwitną to już odpowiedziała Halinka
Dzięki Halinko i Grzesiu za odpowiedzi
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A u mnie zabieliło się...
Ale to chyba nie powód, żeby zrezygnowac z obcinania jabłoni? 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

Alu tej firmy kupiłam nasiona datury i siedzą już miesiąc w ziemi i ani jedno nie wzeszło jestem wściekłasnowflake pisze:Ale nas Geniu rozpieszczasz kwiatuszkamija kupiłam nemezje rok temu w leroy merlin. Ale były drogie bo nietypowy kolor i jeszcze firmy Vilmorin ale mnie urzekły
kosztowały z 5 zł
Genia
- e-genia

Wiesz ja wszystkie zimujące dałam jak tylko odmarzła ziemia do gruntu robię tak co rok i nigdy żadnych strat z tego powodu nie było .I tak tych donic z kannami,daturami,fuksjami jest tyle że bałagan tylko.babi52 pisze:Geniu dzień dobry.Mrozik wrócił. Diabli wzieli plany ogrodowe. W donicach posadzone roślinki rączo rosną.Trzymam ich w nieogrzewanym pokoju ale wypuszczają liście.Kiedy ja je wsadzę do ogrodu - w maju?
Pozdrawiam kaśka
Genia
Geniu !Wyjść, nie wyjść,wyjść............na dwór.Leży na nowo śnieg.Szok.Wybieram się do Ismeny po odbior liliowców w przyszły weekend.Myślałam,że przy okazji odpocznę chwilę,ale w ogóle się zastanawiam,czy jechać.Może zdecydować się na przesyłkę
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F