Tara - oaza marzeń cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie również nie było pogody do prac ogródkowych. Już sobie ten tydzień odpuszczam. Podczytałam u Joli Graj, że w ubiegłym roku robiłaś zakupy w Makadi. Czy zadowolona byłaś, gdyż ja u niego dużo pozamawiałam i ciekawa jestem jakie przyjdą roślinki. Zamówiłam i liliowce, lilie, tawułki, i trochę innych roślin. Chciał już w lutym wysyłać, ale prosiłam aby przysłał po 15 marca.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Przyszłam zobaczyć nowe zdjęcia a poczytałam ciekawostkę o orzechu i współżyjącym z nim kretem hihihi
I cały czas się zastanawiam co u mnie grasuje... Kopców wielkich nie robi to może to ten szczur co u Ciebie?
I cały czas się zastanawiam co u mnie grasuje... Kopców wielkich nie robi to może to ten szczur co u Ciebie?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no i po polowaniu, OLKI sie nie pokazały, był róże pienne po 19,99 , krzaczaste - ok6,oo, były krzaczki owocowe, ozdobne - ale nic specjalnego, na pewno gdybym była nimi zainteresowana to na pewno mozna było coś wziać.
Pienne róże to nie łaska w tej cenie, malutkie.
Przyznam szczerze lubie OLKI ale nie mam miejsca w domu potem je przechowywać, zainteresowanie miłych koleżanek jest duże to chciałam pomóc ich zdobyć.
Hanuś , sorki - pewnie obudziłam.
Miłego dnia
Pienne róże to nie łaska w tej cenie, malutkie.
Przyznam szczerze lubie OLKI ale nie mam miejsca w domu potem je przechowywać, zainteresowanie miłych koleżanek jest duże to chciałam pomóc ich zdobyć.
Hanuś , sorki - pewnie obudziłam.
Miłego dnia