Moja skromna działka Ada.kj cz.1
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ado gratulacje za sreberko pięknej slonecznej wiosny Ci życzę

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochane moje. Po kolei Lilu, Marysiu,Mag,Majko,Jduś,Wiolu,Cyntio,Moniu, Dalo, Moniu 76,Taro,Agnes,Lidziu, Tu.jo,Grażko, chyba nikogo nie pominęłam bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za gratulacje. Tak to szybko minęło ale to wszytko dzięki Wam, gdyż jesteście takie kochane, każda w inny sposób przyczynia się do tego, że chce się tu wchodzić i z Wami chociaż chwilę pobyć, albo nawet przywitać się lub wypić poranną kawę.
Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Natomiast ja jestem raczej ranny ptaszek i akurat wróciłam z basenu, więc teraz kawka z Wami i trzeba się brać do roboty. A we Wrocławiu znowu deszcz ze śniegiem, lub sam śnieg, wiatr i znów zimno. Ale nic to. Wiosna się zbliża i lada dzień wybuchnie ze zdwojoną siłą.
I błyskawicznie się wszystko zazieleni i zakwitnie. Miłego dnia wszystkim życzę. I zapraszam częsciej do mnie.
Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Natomiast ja jestem raczej ranny ptaszek i akurat wróciłam z basenu, więc teraz kawka z Wami i trzeba się brać do roboty. A we Wrocławiu znowu deszcz ze śniegiem, lub sam śnieg, wiatr i znów zimno. Ale nic to. Wiosna się zbliża i lada dzień wybuchnie ze zdwojoną siłą.
I błyskawicznie się wszystko zazieleni i zakwitnie. Miłego dnia wszystkim życzę. I zapraszam częsciej do mnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu. Śliczna ta niezapominajka. Dzięki serdeczne.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.

oczywiście to żart.