...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cyntio. Widzę nie wytrzymałaś i poleciałaś na działkę. Ja jednak nie byłam, gdyż we Wrocławiu dalej zimno, wietrznie, momentami pokazuje się słonko, ale za chwilę pada deszcz. Odpuszczam sobie już ten tydzień z planami ogrodowymi. Liczę, że po niedzieli będzie lepiej.
Co to takiego te czerwone łebki na zdjęciach po narcyzach. Miłego wieczoru życzę.
Co to takiego te czerwone łebki na zdjęciach po narcyzach. Miłego wieczoru życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Synthia - zobaczysz ile razy będziesz przesadzać, wymieniać, zmieniać, bo taka jest uroda pracy na działkach - chyba, ze jestem wyjatkiem.
Ja swoja działke kupiłam z koniecznosci, dla mamy aby miała świeze powietrze.
Byłam taka zielona, obdarowałam moja siostrę łopianem a miały być to chryzantemy, moim zdaniem działka miala tyle sadzonek chryzantem, ale obie byłysmy ciemne.
Kiedy mama odeszła, szkoda było mi ją oddac i zaczęło się, złapałam bakcyla.
Sniadek to piekny kwiatek, przepraszam za osobiste wycieczki.
Ja swoja działke kupiłam z koniecznosci, dla mamy aby miała świeze powietrze.
Byłam taka zielona, obdarowałam moja siostrę łopianem a miały być to chryzantemy, moim zdaniem działka miala tyle sadzonek chryzantem, ale obie byłysmy ciemne.
Kiedy mama odeszła, szkoda było mi ją oddac i zaczęło się, złapałam bakcyla.
Sniadek to piekny kwiatek, przepraszam za osobiste wycieczki.
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Ado dużo łebków nad narcyzami to tulipany a pod narcyzami jeden łepek to czosnek
Taro tymi łopianowymi chryzantemami rozbawiłaś mnie do łez
A osobiste wycieczki są wskazane,wiadomo wtedy co może się okazać upierd....liwym chwaścikiem a nie ładną ozdobą
Będę miała na niego oko a na razie jest tylko ten jeden więc niech sobie rośnie
Agness bajecznie to może i będzie ale za parę lat
Ale dzięki za dobre słowo bo to moj pierwszy rok "tworzenia kolorów" i wsparcie jest mi potrzebne
Taro tymi łopianowymi chryzantemami rozbawiłaś mnie do łez

A osobiste wycieczki są wskazane,wiadomo wtedy co może się okazać upierd....liwym chwaścikiem a nie ładną ozdobą

Będę miała na niego oko a na razie jest tylko ten jeden więc niech sobie rośnie

Ale dzięki za dobre słowo bo to moj pierwszy rok "tworzenia kolorów" i wsparcie jest mi potrzebne

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
[/quote]
...................
Cynthio ale właśnie pierwszy rok jest najfajniejszy, bo każda pierwsza roślinka najbardziej cieszy, a u Ciebie widać sporo pięknotek szykujących się do kwitnienia, więc jest na co czekać

...................
Cynthio ale właśnie pierwszy rok jest najfajniejszy, bo każda pierwsza roślinka najbardziej cieszy, a u Ciebie widać sporo pięknotek szykujących się do kwitnienia, więc jest na co czekać

- Cynthia
Dalo ja też oglądałam dzisiaj i już w koło środy albo czwartku ma być 5-7 stopni i pełnia słońca ale kazali się nie cieszyć bo po 20 marca wraca zimnodala pisze:Cynthio, nie możesz narzekać, bo wiosna u Ciebie rwie się do udowodnienia, że jest już tuż, tuż.
Przed chwilą oglądałam prognozę pogody i niebawem przyjdzie ocieplenie, a ponoć po 20 marca ma być ok. 20 stopni.
Hurra![]()
I znowu zima, zima, zima, a potem od razu lato.

Chyba trzeba wyciągnąć z tych prognoz jakąś średnią albo do górali zadzwonić i prawdy się dowiedzieć

- Cynthia
Agnieszko ja bardzo się cieszę na to lato nawet jak na działce nie będzie super,cudnie i w ogóle....
Każda roślinka i każdy kwiatek to mój wielki sukces i na pewno przyniosą mi wiele radości
Danusiu eMa już wymeldowałam,dzieciaka babci oddam a sama do piwnicy pójdę.
A dla roślinek miejsce musi być
Każda roślinka i każdy kwiatek to mój wielki sukces i na pewno przyniosą mi wiele radości

Danusiu eMa już wymeldowałam,dzieciaka babci oddam a sama do piwnicy pójdę.

A dla roślinek miejsce musi być