...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
Cynthia gratuluje sreberka............
Plantacja też niezła , sporo masz tych roślinek , jak to wszystko posadzisz bedzie pieknie..
A co do tej manii kupowania wszystkich roślinek to ja też tak mam . Aż wstyd sie przyznać , ale najpierw kupuje a potem mam problem ze znajezieniem dla nich miejsca.
Zaraz właśnie biore sie za przekopywanie trawnika dla nowych roslinek......
A piątek jadę do łodzi , wpadne do jakiegos marketu i znowu na pewno cos kupie, juz nie mogę sie doczekac...........to chyba jakas choroba ..........ale czuje sie wspaniale w tej chorobie........
Plantacja też niezła , sporo masz tych roślinek , jak to wszystko posadzisz bedzie pieknie..
A co do tej manii kupowania wszystkich roślinek to ja też tak mam . Aż wstyd sie przyznać , ale najpierw kupuje a potem mam problem ze znajezieniem dla nich miejsca.
Zaraz właśnie biore sie za przekopywanie trawnika dla nowych roslinek......
A piątek jadę do łodzi , wpadne do jakiegos marketu i znowu na pewno cos kupie, juz nie mogę sie doczekac...........to chyba jakas choroba ..........ale czuje sie wspaniale w tej chorobie........
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko to tylko roślinki ,które wzeszły...
Jeszcze jest dużo talich co dopieronasionka zaczęły pękać i jescze te pomidorki do wysiania czekają
Zyczę udanych zakupów,a co do choroby to ta nasza bardzo poprawia nastrój
Ida ciężko powiedzieć, że się trzymam...raczej staram się to robic i raz mi wychodzi a raz nie
Moniko a u mnie słonko cudnie świeci
Zaraz jadę na działkę
WRESZCIE
Zobaczymy jak tam po zimie...
Jeszcze jest dużo talich co dopieronasionka zaczęły pękać i jescze te pomidorki do wysiania czekają

Zyczę udanych zakupów,a co do choroby to ta nasza bardzo poprawia nastrój

Ida ciężko powiedzieć, że się trzymam...raczej staram się to robic i raz mi wychodzi a raz nie

Moniko a u mnie słonko cudnie świeci

Zaraz jadę na działkę

WRESZCIE

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

Witaj Cynthio
Ciekawa jestem twoich lewkoni. także wysiałam lewkonię wielopędową (trochę z przypadku jakoś nasionka same wepchały mi się w ręce
. a teraz nie mam pojęcia gdzie ją posadzę. oczywiście jeśli dotrwa do wysadzenia....
czy masz już zaplanowane z czym zestawisz te kwiatki? i miałaś je już wcześniej w ogródku?
pozdrawiam :P
Ciekawa jestem twoich lewkoni. także wysiałam lewkonię wielopędową (trochę z przypadku jakoś nasionka same wepchały mi się w ręce

czy masz już zaplanowane z czym zestawisz te kwiatki? i miałaś je już wcześniej w ogródku?
pozdrawiam :P
Witaj Cynthio,
gratuluje z całego serca sreberka.
Mniej więcej idziemy równo, chociaż nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie te 500 postów pojawiło się tak niespodziewanie, mimochodem. Tak fajnie mi się z Wami pisze, ze liczba postów wzrasta lawinowo.
Dzisiaj u mnie bardzo zmienna pogoda, raz świeci słońce, a raz pada deszcz. Jeszcze nie byłam w ogrodzie, bo miałam trochę zajęć w domu i byłam na targu. Pojawili się już sprzedawcy roślin, no i oczywiście skusiłam się na pięknie kwitnące wrzośce i cebulę dymkę. Pan miał też przeróżne azalie i rododendrony z wielkimi pąkami i resztkami silnej woli powstrzymałam się (na razie) od kupna.
Do ogrodu, jak tylko nie będzie padało, zaraz pójdę, bo mam na dzisiaj plan, który powinnam wykonać. Jeśli nie, to nie wyrobię się w założonym czasie. A ja wolę popracować codziennie po godzince czy dwóch, niż potem zarobić się na śmierć w jeden dzień. Ale każdy ma swoje sposoby i robi tak, jak jemu pasuje.
A po pracy zapraszam na popołudniową kawusię i może kieliszek naleweczki dla rozgrzewki?
gratuluje z całego serca sreberka.
Mniej więcej idziemy równo, chociaż nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie te 500 postów pojawiło się tak niespodziewanie, mimochodem. Tak fajnie mi się z Wami pisze, ze liczba postów wzrasta lawinowo.
Dzisiaj u mnie bardzo zmienna pogoda, raz świeci słońce, a raz pada deszcz. Jeszcze nie byłam w ogrodzie, bo miałam trochę zajęć w domu i byłam na targu. Pojawili się już sprzedawcy roślin, no i oczywiście skusiłam się na pięknie kwitnące wrzośce i cebulę dymkę. Pan miał też przeróżne azalie i rododendrony z wielkimi pąkami i resztkami silnej woli powstrzymałam się (na razie) od kupna.
Do ogrodu, jak tylko nie będzie padało, zaraz pójdę, bo mam na dzisiaj plan, który powinnam wykonać. Jeśli nie, to nie wyrobię się w założonym czasie. A ja wolę popracować codziennie po godzince czy dwóch, niż potem zarobić się na śmierć w jeden dzień. Ale każdy ma swoje sposoby i robi tak, jak jemu pasuje.
A po pracy zapraszam na popołudniową kawusię i może kieliszek naleweczki dla rozgrzewki?
- Cynthia
Gosiub dopiero w tamtym roku kupiliśmy działkę i całe lato doprowadzaliśmy ją do porządku. To pierwszy rok kiedy coś sieję i sadzę
Lewkonie będą na rabacie z roślinkami śródziemnomorskimi ale jak to wszystko zestawię i jaki będzie efeky końcowy-nie mam pojęcia. Plany rozrysowywałam całyrokale wszystko wyjdzie w praniu
Moniu są zdjęcia ale nic specjalnego bo wszystko jeszcze śpi
Dalo na kawusię i naleweczkę dam się zaprosić bo jak dojechaliśmy na działkę kropiło,słońce się schowało i było zimno...Zmarzłam i tyle...
Jak wróciliśmy wyszło słońce
jak pech to pech...
A moja działka jeszcze śpi snem zimowym
Trochę zieleniny wyłazi ale jakoś tak nieśmiało....

By cynthiaforum

By cynthiaforum
By cynthiaforum
By cynthiaforum
Tulipany,narcyze, czosnek,lilia

Moniu są zdjęcia ale nic specjalnego bo wszystko jeszcze śpi

Dalo na kawusię i naleweczkę dam się zaprosić bo jak dojechaliśmy na działkę kropiło,słońce się schowało i było zimno...Zmarzłam i tyle...
Jak wróciliśmy wyszło słońce

A moja działka jeszcze śpi snem zimowym

By cynthiaforum

By cynthiaforum

By cynthiaforum

By cynthiaforum
Tulipany,narcyze, czosnek,lilia

- Cynthia
c.d.

By cynthiaforum
jakieś zielone czupurki-nie wiem co to
By cynthiaforum
Irysy cebulowe wsadzone jesienią

By cynthiaforum
jakieś zielone czupurki-nie wiem co to

By cynthiaforum
Irysy cebulowe wsadzone jesienią

- Cynthia
Iduś najbardziej cieszę się,że tulipany nie przemarzły.
Roboty mnie czeka niemało, bo chwaściska lepiej się mają niż wszystko inne
Więcej jest tego cholerstwa niż jesienią
Chyba zimą sobie rosły
Taro zaraz lecę na necie o tym śniadku poczytać
Jak na razie to najładniejsza roślinka na mojej działce
Agawo witaj
Fajnie,że jesteś 
Roboty mnie czeka niemało, bo chwaściska lepiej się mają niż wszystko inne

Więcej jest tego cholerstwa niż jesienią

Taro zaraz lecę na necie o tym śniadku poczytać

Jak na razie to najładniejsza roślinka na mojej działce

Agawo witaj

- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ładnie się prezentują Twoje zasiewy
i wiosenka budzi kwiaty.
Plany..trzymam kciuki za realizację, choć niełatwo trzymać się tych naszych planów...ja właśnie przerabiam rabaty, które zrobiłam późnym latem

Plany..trzymam kciuki za realizację, choć niełatwo trzymać się tych naszych planów...ja właśnie przerabiam rabaty, które zrobiłam późnym latem

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;