Pochwal się co tam dzisiaj przytaszczyłaś z ryneczku .
Tara - oaza marzeń cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witam moje kochane, Dzięki za wizytę
Cynthia - kupiłam w ogrodniczym karbid, zobaczymy,
Aduś - wczoraj czesany był pies, nazbieralo sie tej siersi i dzis grzecznie sierść zostanie podłozona do kopców, dzięki za podpowiedz,
Jolu - na ryneczku byłam ale moja miła Pani miala tylko ciemierniki, troche za wczesnie na inne, ale będę w piatek, potem we wtorek i tak w kółko, czekam na pysznogłówke ma różne kolory
a tak nawiasem mówiać gdyby cos interesowałó Was to proszę dajcie znac, nie ma sprawy, warto bo tanio i ładne sadzonki.
dzis jade na działke zobaczyć moze pstryknę fotki,
zapraszam
zapomniałam kupiłam pomidorki "ożarowskie" malinówki, posiałam BARONA ale wielki pan z 25 szt.wzeszła nie cała polowa, a ja zaplaciłam za niego 8 zl a tu 1,69 zl nic nie rozumiem! Musze posiać troche moze pozno ale co moze sie zlituję Ożarów i szybko wykiełkuje!
Cynthia - kupiłam w ogrodniczym karbid, zobaczymy,
Aduś - wczoraj czesany był pies, nazbieralo sie tej siersi i dzis grzecznie sierść zostanie podłozona do kopców, dzięki za podpowiedz,
Jolu - na ryneczku byłam ale moja miła Pani miala tylko ciemierniki, troche za wczesnie na inne, ale będę w piatek, potem we wtorek i tak w kółko, czekam na pysznogłówke ma różne kolory
a tak nawiasem mówiać gdyby cos interesowałó Was to proszę dajcie znac, nie ma sprawy, warto bo tanio i ładne sadzonki.
dzis jade na działke zobaczyć moze pstryknę fotki,
zapraszam
zapomniałam kupiłam pomidorki "ożarowskie" malinówki, posiałam BARONA ale wielki pan z 25 szt.wzeszła nie cała polowa, a ja zaplaciłam za niego 8 zl a tu 1,69 zl nic nie rozumiem! Musze posiać troche moze pozno ale co moze sie zlituję Ożarów i szybko wykiełkuje!
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
z przykrościa ale musiałam powiedziec krecikowi nie chce takiego goscia, trudno nie zrozumiał to go wystraszyłam i tak dostał karbid, sierść psa, czosnek i to zalane woda, ale sie gotowało:

a teraz nieco przyjemniej moje nowe ciemierniki:

a swoje wywiewy przykryłam w folii agrowłókniną, chłodno

a tu moja trytomia chyba padła

a tu wsadziłam jesienia 6 patyczków róży, zostawiłam w folii grzeczne obroniły sie przed zimą

a teraz nieco przyjemniej moje nowe ciemierniki:

a swoje wywiewy przykryłam w folii agrowłókniną, chłodno

a tu moja trytomia chyba padła

a tu wsadziłam jesienia 6 patyczków róży, zostawiłam w folii grzeczne obroniły sie przed zimą

Taroa gdzie kupiłaś karbid? Myślę, że uda sie wypędzić kreta, bo tabletki o których pisałam są podobno na bazie karbidu. Ja mam sąsiada, który pilnuje kretów
i nie pozwoli im na buszowanie, w związku z tym nie mam ich u siebie.
Jestem zachwycona ciemiernikami.Śliczne.
Jestem zachwycona ciemiernikami.Śliczne.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witaj Taro chodzę sobie po ogródkach i szukam wiosny, tak pomalutku widzę, że nadchodzi, pokazują się malutkie ale jak sympatyczne kwiatuszki. U ciebie zakwitł piękny ciemiernik. Widzę, że walczysz z kretami, miałam też ten problem ale rozwiązałam to po swojemu i mam spokój (zerknij na str. 41). Może się nad tym sposobem zastanowisz, jest skuteczny. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.