Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
Jadziolku, ulituj się i wstaw mi fotę Gucia z grzesiowego wątku, cholewa nie chce mi się otworzyć tamto zdjęcie( u Grzesia) a jak dojrzałam połowę to nie mogę i muszę zobaczyć całość! 
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu fotka Gucia u Hanki wstawiona przez Ave [powaliła mnie dzisiaj na kolana i mojego M także.
To się nadaje na okładkę zwierzęcego czasopisma i nie tylko.
To najlepszy dowód na to, żeby wrteszcie powstał Guciowy wątek.
A to zdjęcie powinno dostać Oscara twarzy roku

To się nadaje na okładkę zwierzęcego czasopisma i nie tylko.
To najlepszy dowód na to, żeby wrteszcie powstał Guciowy wątek.
A to zdjęcie powinno dostać Oscara twarzy roku
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu - ale miałam stronek do nadrobienia
Z Lenki to już mała panienka, śliczna jest
zdjęcia jaskółek - sa naprawdę rewelacyjne, że nie bały się człowieka w pobliżu, wymarzone ujęcia
a gutkowe miny są jedyne w swoim rodzaju - pobiegłam też obejrzeć tą mordkę do Hani, za przykładem Kogry
Guciowy wątek może byc nawet z samymi jego minami
I masz już namiastkę wiosny
u nas znowu biało 
Z Lenki to już mała panienka, śliczna jest
zdjęcia jaskółek - sa naprawdę rewelacyjne, że nie bały się człowieka w pobliżu, wymarzone ujęcia
a gutkowe miny są jedyne w swoim rodzaju - pobiegłam też obejrzeć tą mordkę do Hani, za przykładem Kogry
Guciowy wątek może byc nawet z samymi jego minami
I masz już namiastkę wiosny
Dziękuję Jadziu za odwiedziny u nas. Chociaż śladu po sobie nie zostawiałam, to na bieżąco oglądałam Twój wątek. Lenka jest przecudowna, Gucio również wiele razy rozbawił nas prawie do łez. Dziękuję Ci za to, że jesteś. My czekamy za Gabrysią do końca terminu już tylko 8 dni. Serdeczne uściski szczególnie od "szefowej".
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;