Leśny ogród Moni68 cz.2
- Babopielka
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Droga Moniko, witam i życzę miłego dnie  :P 
U mnie za oknem słoneczko ślicznie świeci, ale czy jest aż tak ciepło ... nie wiem ... jeszcze nie wychodziłam na zewnątrz

Niestety, powiadomień nadal nie otrzymuję i pewnie na wiele postów nie udzielę odpowiedzi, bo po prostu mi umykają z strony głównej "Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW.
Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni

U mnie za oknem słoneczko ślicznie świeci, ale czy jest aż tak ciepło ... nie wiem ... jeszcze nie wychodziłam na zewnątrz
Niestety, powiadomień nadal nie otrzymuję i pewnie na wiele postów nie udzielę odpowiedzi, bo po prostu mi umykają z strony głównej "Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW.
Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni
- 
				Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Kochane, witajcie po południu  

Dzisiejszy dzień ma zupełnie szalony
  Rano załatwiałam sprawy w Warszawie, a od 13.00 siedzę nad tłumaczeniem, które muszę jutro oddać. Na szczęście prawie skończyłam i wieczorkiem będę mogła spokojnie posiedzieć z Wami 
 I w końcu zajrzeć do wszystkich wątków 
Małgosiu, mam nadzieję, że jesteś zadowolona z pracy i tydzień szybko Ci minie
Ado, mnie też ciągnie do ogrodu, ale na razie nie ma sensu robić czegokolwiek. Wczoraj leżał śnieg, dzisiaj prawie cały dzień lał deszcz...mokro i paskudnie

Grażynko, nie ma za co dziękować
 Znam ten adres od dawna i też jeszcze wszystkiego nie widziałam- jest tego po prostu za dużo 

Marysiu, właśnie ten hipek wprawia mnie w dobry nastrój
  Czekam na kolejne kwiaty, bo za oknem obrzydliwie...
Tess, kiedy ta wiosna do nas przyjdzie??? Mam nadzieję, że jednak nie pracowałaś w ogrodzie...szkoda byłoby się rozchorować.
Cynthio, może będą dzieci

Iduś, dziękuję
  Powinnaś mieć na imię Ewa, bo kusisz bardzo 

Jak się zdecyduję, dam Ci znać 
Majko, niczego nie wysiałam
 Na razie zbieram niezbędne informacje, a Ida nieustannie kusi 
  Czy można od razu do donicy? To byłoby idealnie...

Dzisiejszy dzień ma zupełnie szalony
Małgosiu, mam nadzieję, że jesteś zadowolona z pracy i tydzień szybko Ci minie
Ado, mnie też ciągnie do ogrodu, ale na razie nie ma sensu robić czegokolwiek. Wczoraj leżał śnieg, dzisiaj prawie cały dzień lał deszcz...mokro i paskudnie
Grażynko, nie ma za co dziękować
Marysiu, właśnie ten hipek wprawia mnie w dobry nastrój
Tess, kiedy ta wiosna do nas przyjdzie??? Mam nadzieję, że jednak nie pracowałaś w ogrodzie...szkoda byłoby się rozchorować.
Cynthio, może będą dzieci
Iduś, dziękuję
Majko, niczego nie wysiałam
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Witaj Moniko 

To faktycznie dzień minął Ci pracowicie

U mnie dzisiaj była pięna słoneczna pogoda,chociaż ranek tego nie zapowiadał.Teraz już trochę pada ale czuć wiosnę w powietrzu

Ptaki świergolą jak opętane a ziemia pachnie tak jak to tylko na wiosnę jest możliwe.
A co do dzieci to trzymam kciuki oczywiście

To faktycznie dzień minął Ci pracowicie
U mnie dzisiaj była pięna słoneczna pogoda,chociaż ranek tego nie zapowiadał.Teraz już trochę pada ale czuć wiosnę w powietrzu
Ptaki świergolą jak opętane a ziemia pachnie tak jak to tylko na wiosnę jest możliwe.
A co do dzieci to trzymam kciuki oczywiście
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- 
				Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Izuniu, to początek mojej przygody z hipkami 
  Jeśli ponownie zakwitną, pewnie powiększę kolekcję 

Aniu, kupiłam w swoim sklepie ogrodniczym. Sądzę, że powinny być w każdym. Opakowanie 25 ml kosztowało 8,20. Do tej pory nie miałam czasu, ale niedługo chciałabym zrobić już oprysk. Zobaczymy

Jadziu, miłego wieczoru

Bożenko, niestety, wiosny nie widać...cebule wychodzą już z ziemi, ale na kwiaty poczekam jeszcze długo...
Halinko, zazdroszczę słońca
  U mnie ciągle ponuro...Nie została jeszcze wyjaśniona sprawa powiadomień??
Witaj, Geniu
  Rzeczywiście nie mogę się doczekać...mam nadzieję, że do końca marca pogoda się wyklaruje 
Cynthio, trzymaj mocno
  Będę później, dziecię wzywa do zabawy 

Aniu, kupiłam w swoim sklepie ogrodniczym. Sądzę, że powinny być w każdym. Opakowanie 25 ml kosztowało 8,20. Do tej pory nie miałam czasu, ale niedługo chciałabym zrobić już oprysk. Zobaczymy
Jadziu, miłego wieczoru
Bożenko, niestety, wiosny nie widać...cebule wychodzą już z ziemi, ale na kwiaty poczekam jeszcze długo...
Halinko, zazdroszczę słońca
Witaj, Geniu
Cynthio, trzymaj mocno
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55

Monisiu witaj. 
dopiero chwilke mam aby zajrzeć i powitac , których nie witałam dzisiaj rano- co teraz czynie u Ciebie.
Co ta zima tak sie czepiła Waszego rejonu (mam na mysli te osoby, które znów zostały sniegiem zasypane).
Nie ma rady, trzeba sie uzbroic w cierpliwość, aż mi głupio że u nas tak cieplawo.
Bzuiaki Monisiu. Ja padnieta po całym dniu na działce.

dopiero chwilke mam aby zajrzeć i powitac , których nie witałam dzisiaj rano- co teraz czynie u Ciebie.
Co ta zima tak sie czepiła Waszego rejonu (mam na mysli te osoby, które znów zostały sniegiem zasypane).
Nie ma rady, trzeba sie uzbroic w cierpliwość, aż mi głupio że u nas tak cieplawo.
Bzuiaki Monisiu. Ja padnieta po całym dniu na działce.