Leśny ogród Moni68 cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moniko co chwilę do Ciebie zaglądam i nie mogę się na tego hipka napatrzeć :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Monia może być nawet potężna wtedy wsadzisz parę odmian ,będzie kolorowo.Jak chcesz to mogę podesłać parę nasionek kolorowych.
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moniko, już wysiałaś rozsadę tych pomidorków koktajlowych czy wysiejesz od razu do donicy?
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Chociaż za oknem u Ciebie raczej słabo widać wiosnę to przynajmniej masz kwitnąco w domu. Piękny ten hipek. Wiele lat temu moja Mama miała kilka. Mnie na szczęście jeszcze nie dopadła ochota na nie. Wolę pooglądać u innych, bo są naprawdę niesamowite :!:
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37

Post »

Moniko, gdzie kupowałaś Asahi? Chyba poddam się najnowszym trendom na forum i wypróbuję ten cudowny specyfik :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Moniko dziękuję za pięknego kwiatka ;:196 jesteś kochana :lol:
Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Witaj Monia :D
Myślałam ,że u Ciebie już wiosna w pełni ,a tu tylko kwitnący hibek :? U mnie też jeszcze niewiele kwitnie tylko przebiśniegi i krokusy zaczynają się pokazywać :roll: Mam nadzieję ,że teraz to już niedługo prawdziwa wiosna do nas zawita :lol:
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Droga Moniko, witam i życzę miłego dnie :P

U mnie za oknem słoneczko ślicznie świeci, ale czy jest aż tak ciepło ... nie wiem ... jeszcze nie wychodziłam na zewnątrz :D

Niestety, powiadomień nadal nie otrzymuję i pewnie na wiele postów nie udzielę odpowiedzi, bo po prostu mi umykają z strony głównej "Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW. :(

Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni :lol:
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Moniko nie możesz doczekać się do wiosny i do pierwszych kwiatów w ogrodzie.u mnie trochę tylko kwitnie a większość ledwie wychodzą z ziemi
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochane, witajcie po południu :D :D

Dzisiejszy dzień ma zupełnie szalony :lol: Rano załatwiałam sprawy w Warszawie, a od 13.00 siedzę nad tłumaczeniem, które muszę jutro oddać. Na szczęście prawie skończyłam i wieczorkiem będę mogła spokojnie posiedzieć z Wami :) I w końcu zajrzeć do wszystkich wątków :)

Małgosiu, mam nadzieję, że jesteś zadowolona z pracy i tydzień szybko Ci minie :)

Ado, mnie też ciągnie do ogrodu, ale na razie nie ma sensu robić czegokolwiek. Wczoraj leżał śnieg, dzisiaj prawie cały dzień lał deszcz...mokro i paskudnie :cry:

Grażynko, nie ma za co dziękować :) Znam ten adres od dawna i też jeszcze wszystkiego nie widziałam- jest tego po prostu za dużo :lol:

Marysiu, właśnie ten hipek wprawia mnie w dobry nastrój :D Czekam na kolejne kwiaty, bo za oknem obrzydliwie...

Tess, kiedy ta wiosna do nas przyjdzie??? Mam nadzieję, że jednak nie pracowałaś w ogrodzie...szkoda byłoby się rozchorować.

Cynthio, może będą dzieci :wink: :lol:

Iduś, dziękuję :D Powinnaś mieć na imię Ewa, bo kusisz bardzo :lol: :lol: Jak się zdecyduję, dam Ci znać :)

Majko, niczego nie wysiałam :) Na razie zbieram niezbędne informacje, a Ida nieustannie kusi :D Czy można od razu do donicy? To byłoby idealnie...
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Witaj Moniko :D
To faktycznie dzień minął Ci pracowicie :!:
U mnie dzisiaj była pięna słoneczna pogoda,chociaż ranek tego nie zapowiadał.Teraz już trochę pada ale czuć wiosnę w powietrzu ;:138
Ptaki świergolą jak opętane a ziemia pachnie tak jak to tylko na wiosnę jest możliwe.
A co do dzieci to trzymam kciuki oczywiście :wink:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Izuniu, to początek mojej przygody z hipkami :) Jeśli ponownie zakwitną, pewnie powiększę kolekcję :lol: :lol:

Aniu, kupiłam w swoim sklepie ogrodniczym. Sądzę, że powinny być w każdym. Opakowanie 25 ml kosztowało 8,20. Do tej pory nie miałam czasu, ale niedługo chciałabym zrobić już oprysk. Zobaczymy :D

Jadziu, miłego wieczoru :D

Bożenko, niestety, wiosny nie widać...cebule wychodzą już z ziemi, ale na kwiaty poczekam jeszcze długo...

Halinko, zazdroszczę słońca :) U mnie ciągle ponuro...Nie została jeszcze wyjaśniona sprawa powiadomień??

Witaj, Geniu :D Rzeczywiście nie mogę się doczekać...mam nadzieję, że do końca marca pogoda się wyklaruje :)

Cynthio, trzymaj mocno :!: Będę później, dziecię wzywa do zabawy :lol:
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Nie ,nie tak dobrze to nie ma :lol: :!: Najpierw posiej ,potem popikuj i dopiero zbieraj :wink:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Monika

dziś niestety nie pracowałam :cry:
jutro biorę się za chore rododendrony :cry: :cry: i jak w nocy nie popada, to może w końcu uda mi się poprzycinać krzaczki.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Monisiu witaj.
dopiero chwilke mam aby zajrzeć i powitac , których nie witałam dzisiaj rano- co teraz czynie u Ciebie.
Co ta zima tak sie czepiła Waszego rejonu (mam na mysli te osoby, które znów zostały sniegiem zasypane).
Nie ma rady, trzeba sie uzbroic w cierpliwość, aż mi głupio że u nas tak cieplawo.
Bzuiaki Monisiu. Ja padnieta po całym dniu na działce.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”