Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To tam musiało sie dziać, jak co niektóre gardło boli ;:94
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Jolu ,Moniko witajcie nie wiem co lepsze deszcz czy śnieg u mnie pada deszcz a chciałam lecieć na pocztę.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Babopielka pisze:Witam znajomą :D fajnie wczoraj było .tylko szkoda ,że moje gardło odmówiło posłuszeństwa i musiałam szeptać :( mam nadzieję ,że przy następnym spotkaniu będę mówić normalnie i zagadam Was wszystkich :lol:
Muszę Wam powiedzieć ,że Genia znacznie lepiej wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciach i ma fajnego M :wink:
Następnym razem będzie lepiej jak powróci Ci głos.
Nie przesadzaj z tym moim wyglądem bo pomyślą, że leje wodę i nie mam dorosłych dzieci.
Genia

Lidko ,Bożenka już tak przyjechałam bez głosu ,jej M był nawet zadowolony ha,ha,ha.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

e-genia pisze: Lidko ,Bożenka już tak przyjechałam bez głosu ,jej M był nawet zadowolony ha,ha,ha.
:lol: :lol: :D
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Mój M zawsze mówi ,że ja za dużo gadam i za głośno ,a teraz to "Szeptem do mnie mów ,mów szeptem" :shock: Mam nadzieję ,że mi szybko przejdzie bo trochę to dokuczliwe jest takie szeptanie :roll:
Genia wstaw u mnie zdjęcia z tego zlotu :lol:
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Geniu, mnie zmogło szybciutko, jak tylko się położyłam. Myślę, że to ta nalewka, po uśpieniu małego wypiłam jeszcze pół kieliszeczka, tak mi smakowała :)
Iga dopiła kawę i pojechali. Oni mieli w sumie najdalej.
Teraz czekam na porę przedpołudniowej drzemki Witka i idziemy wsadzać kwiatki. Pogoda nawet ładna, słońce chwilami wygląda zza chmur.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ale tłoczno u Ciebie i gwarno GENIU!- 5000 postów??? Gratulacje!!!
Tak trzymaj! ;:108 ;:100
pozdrawiam z zimowego jeszcze południa.
Maryna. :shock:
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Babopielka pisze:Mój M zawsze mówi ,że ja za dużo gadam i za głośno ,a teraz to "Szeptem do mnie mów ,mów szeptem" :shock: Mam nadzieję ,że mi szybko przejdzie bo trochę to dokuczliwe jest takie szeptanie :roll:
Genia wstaw u mnie zdjęcia z tego zlotu :lol:
Bożenko a może być troszk później przygotowałam 2 paczki do wysyłki
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kubanki pisze:Geniu, mnie zmogło szybciutko, jak tylko się położyłam. Myślę, że to ta nalewka, po uśpieniu małego wypiłam jeszcze pół kieliszeczka, tak mi smakowała :)
Iga dopiła kawę i pojechali. Oni mieli w sumie najdalej.
Teraz czekam na porę przedpołudniowej drzemki Witka i idziemy wsadzać kwiatki. Pogoda nawet ładna, słońce chwilami wygląda zza chmur.
Aniu ja też pójdę jeszcze do ogrodu.
Jak wstałam to było brzydko i deszczowo a teraz to nawet słońce świeci .

Witaj Marto dzięki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Geniu widać że spotkanie się udało po zdjęciach.
Wszystkie uśmiechnięte a jak się rozmawiało jeszcze
o ogrodach to czas zleciał ekspresem :lol: :lol: :lol: :lol:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj , dopiero dotarłam do kompa, bardzo się cieszę, że was poznałam i myślę, że na jednym spotkaniu się nie skończy?Ale Gieniu faktycznie na żywo jesteś znacznie młodsza.Dziś słoneczko i pewnie dłubiesz w ogrodzie, trochę mi szkoda, ale niestety praca.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O rany, kolejne forumowe spotkanie!!! Ale Wam zazdroszczę :) Nie tylko samej imprezki w fantastycznym towarzystwie, ale też miejsca spotkania. Bosko :)

Geniu, na zdjęciach jedni wyglądają lepiej niż oko w oko, inni, tak jak ja, są mało fotogeniczni, a dla potomnych zostaną tylko jako pokemony :lol: :lol: :lol: Doskonale rozumiem dziewczyny kiedy piszą, że w realu to z Ciebie niezła laska :wink:

Bożenko, mój Sz.M. też mówi, że niepotrzebnie wrzeszczę :D Ale telewizor nastawia na maxa, żeby lepiej słyszeć, więc chyba jednak muszę mówić głośniej, żeby mnie w ogóle usłyszał :lol: Współczuję Ci bardzo, wiem jak paskudnie jest zaniemówić, kiedy gadanie jest sensem życia :wink:

Kubanki - już teraz chcesz sadzić roślinki? Wiosna tuż tuż, ale noce są jeszcze lodowate, nie możesz poczekać chociaż do kwietnia?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
x-d-a

Post »

Witaj Gieniu,
czytam od rana, ze super spotkanie odbyło się u Ani. Cieszę się razem z Wami, że spędziliście miło czas i pogłębiliście przyjażń. A zdjątka ze spotkania będą?

Nie zazdroszczę Wam za bardzo, bo my tez się spotykamy w kwietniu (Wrocław i okolice) i już doczekać się nie mogę.

Pozdrowionka :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iga23 pisze:Witaj , dopiero dotarłam do kompa, bardzo się cieszę, że was poznałam i myślę, że na jednym spotkaniu się nie skończy?Ale Gieniu faktycznie na żywo jesteś znacznie młodsza.Dziś słoneczko i pewnie dłubiesz w ogrodzie, trochę mi szkoda, ale niestety praca.
Ja też się cieszę jak tylko w ogrodzie zrobi się cieplej to przyjedziesz do mnie .No to nie chwalicie a moja koleżanka zawsze mówi że lepiej wychodzę na zdjęciach i komu tu wierzyć?
No właśnie w ogródku pięknie ale muszę zrobić obiad dla moich panów
Genia

Krzysiu witaj już wczoraj mowilam że było fajnie no i Ania mieszka w bajecznym miejscu.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nalewka pisze:O rany, kolejne forumowe spotkanie!!! Ale Wam zazdroszczę :) Nie tylko samej imprezki w fantastycznym towarzystwie, ale też miejsca spotkania. Bosko :)

Geniu, na zdjęciach jedni wyglądają lepiej niż oko w oko, inni, tak jak ja, są mało fotogeniczni, a dla potomnych zostaną tylko jako pokemony :lol: :lol: :lol: Doskonale rozumiem dziewczyny kiedy piszą, że w realu to z Ciebie niezła laska :wink:

Bożenko, mój Sz.M. też mówi, że niepotrzebnie wrzeszczę :D Ale telewizor nastawia na maxa, żeby lepiej słyszeć, więc chyba jednak muszę mówić głośniej, żeby mnie w ogóle usłyszał :lol: Współczuję Ci bardzo, wiem jak paskudnie jest zaniemówić, kiedy gadanie jest sensem życia :wink:

Kubanki - już teraz chcesz sadzić roślinki? Wiosna tuż tuż, ale noce są jeszcze lodowate, nie możesz poczekać chociaż do kwietnia?
Witaj Nalewko cieszę się że mnie odwiedziłaś.
A co do tego co mówią dziewczyny to pewnie chciały być miłe .
A miejsce na prawdę cudowne.
A co do roślin to ja co roku sadzę jak tylko ziemia odmarznie i jak widziałaś mój ogród to chyba widać że im nic nie jest bawet jak przyjdą przymrozki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”