Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Następnym razem będzie lepiej jak powróci Ci głos.Babopielka pisze:Witam znajomąfajnie wczoraj było .tylko szkoda ,że moje gardło odmówiło posłuszeństwa i musiałam szeptać
mam nadzieję ,że przy następnym spotkaniu będę mówić normalnie i zagadam Was wszystkich
![]()
Muszę Wam powiedzieć ,że Genia znacznie lepiej wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciach i ma fajnego M
Nie przesadzaj z tym moim wyglądem bo pomyślą, że leje wodę i nie mam dorosłych dzieci.
Genia
Lidko ,Bożenka już tak przyjechałam bez głosu ,jej M był nawet zadowolony ha,ha,ha.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, mnie zmogło szybciutko, jak tylko się położyłam. Myślę, że to ta nalewka, po uśpieniu małego wypiłam jeszcze pół kieliszeczka, tak mi smakowała 
Iga dopiła kawę i pojechali. Oni mieli w sumie najdalej.
Teraz czekam na porę przedpołudniowej drzemki Witka i idziemy wsadzać kwiatki. Pogoda nawet ładna, słońce chwilami wygląda zza chmur.
Teraz czekam na porę przedpołudniowej drzemki Witka i idziemy wsadzać kwiatki. Pogoda nawet ładna, słońce chwilami wygląda zza chmur.
- e-genia

Bożenko a może być troszk później przygotowałam 2 paczki do wysyłkiBabopielka pisze:Mój M zawsze mówi ,że ja za dużo gadam i za głośno ,a teraz to "Szeptem do mnie mów ,mów szeptem"Mam nadzieję ,że mi szybko przejdzie bo trochę to dokuczliwe jest takie szeptanie
![]()
Genia wstaw u mnie zdjęcia z tego zlotu
Genia
- e-genia

Aniu ja też pójdę jeszcze do ogrodu.kubanki pisze:Geniu, mnie zmogło szybciutko, jak tylko się położyłam. Myślę, że to ta nalewka, po uśpieniu małego wypiłam jeszcze pół kieliszeczka, tak mi smakowała
Jak wstałam to było brzydko i deszczowo a teraz to nawet słońce świeci .
Witaj Marto dzięki
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O rany, kolejne forumowe spotkanie!!! Ale Wam zazdroszczę
Nie tylko samej imprezki w fantastycznym towarzystwie, ale też miejsca spotkania. Bosko 
Geniu, na zdjęciach jedni wyglądają lepiej niż oko w oko, inni, tak jak ja, są mało fotogeniczni, a dla potomnych zostaną tylko jako pokemony
Doskonale rozumiem dziewczyny kiedy piszą, że w realu to z Ciebie niezła laska
Bożenko, mój Sz.M. też mówi, że niepotrzebnie wrzeszczę
Ale telewizor nastawia na maxa, żeby lepiej słyszeć, więc chyba jednak muszę mówić głośniej, żeby mnie w ogóle usłyszał
Współczuję Ci bardzo, wiem jak paskudnie jest zaniemówić, kiedy gadanie jest sensem życia
Kubanki - już teraz chcesz sadzić roślinki? Wiosna tuż tuż, ale noce są jeszcze lodowate, nie możesz poczekać chociaż do kwietnia?
Geniu, na zdjęciach jedni wyglądają lepiej niż oko w oko, inni, tak jak ja, są mało fotogeniczni, a dla potomnych zostaną tylko jako pokemony
Bożenko, mój Sz.M. też mówi, że niepotrzebnie wrzeszczę
Kubanki - już teraz chcesz sadzić roślinki? Wiosna tuż tuż, ale noce są jeszcze lodowate, nie możesz poczekać chociaż do kwietnia?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
x-d-a
Witaj Gieniu,
czytam od rana, ze super spotkanie odbyło się u Ani. Cieszę się razem z Wami, że spędziliście miło czas i pogłębiliście przyjażń. A zdjątka ze spotkania będą?
Nie zazdroszczę Wam za bardzo, bo my tez się spotykamy w kwietniu (Wrocław i okolice) i już doczekać się nie mogę.
Pozdrowionka
czytam od rana, ze super spotkanie odbyło się u Ani. Cieszę się razem z Wami, że spędziliście miło czas i pogłębiliście przyjażń. A zdjątka ze spotkania będą?
Nie zazdroszczę Wam za bardzo, bo my tez się spotykamy w kwietniu (Wrocław i okolice) i już doczekać się nie mogę.
Pozdrowionka
- e-genia

Ja też się cieszę jak tylko w ogrodzie zrobi się cieplej to przyjedziesz do mnie .No to nie chwalicie a moja koleżanka zawsze mówi że lepiej wychodzę na zdjęciach i komu tu wierzyć?iga23 pisze:Witaj , dopiero dotarłam do kompa, bardzo się cieszę, że was poznałam i myślę, że na jednym spotkaniu się nie skończy?Ale Gieniu faktycznie na żywo jesteś znacznie młodsza.Dziś słoneczko i pewnie dłubiesz w ogrodzie, trochę mi szkoda, ale niestety praca.
No właśnie w ogródku pięknie ale muszę zrobić obiad dla moich panów
Genia
Krzysiu witaj już wczoraj mowilam że było fajnie no i Ania mieszka w bajecznym miejscu.
- e-genia

Witaj Nalewko cieszę się że mnie odwiedziłaś.Nalewka pisze:O rany, kolejne forumowe spotkanie!!! Ale Wam zazdroszczęNie tylko samej imprezki w fantastycznym towarzystwie, ale też miejsca spotkania. Bosko
Geniu, na zdjęciach jedni wyglądają lepiej niż oko w oko, inni, tak jak ja, są mało fotogeniczni, a dla potomnych zostaną tylko jako pokemony![]()
![]()
Doskonale rozumiem dziewczyny kiedy piszą, że w realu to z Ciebie niezła laska
![]()
Bożenko, mój Sz.M. też mówi, że niepotrzebnie wrzeszczęAle telewizor nastawia na maxa, żeby lepiej słyszeć, więc chyba jednak muszę mówić głośniej, żeby mnie w ogóle usłyszał
Współczuję Ci bardzo, wiem jak paskudnie jest zaniemówić, kiedy gadanie jest sensem życia
![]()
A co do tego co mówią dziewczyny to pewnie chciały być miłe .
A miejsce na prawdę cudowne.
A co do roślin to ja co roku sadzę jak tylko ziemia odmarznie i jak widziałaś mój ogród to chyba widać że im nic nie jest bawet jak przyjdą przymrozki