Cieszę się że spotkanie się udało
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, jeszcze raz dziękuję, że przyjechaliście. Dziękuję też za piękne prezenty 
Bardzo się cieszę, że miło spędziliśmy czas i mam nadzieję, że nie po raz ostatni
Jutro będę miała co robić, powysadzam roślinki od Was. Już się na to cieszę i planuję co gdzie. Oby tylko pogoda dopisała. Ziemia będzie dobrze zmoczona, bo pada właśnie.
Bardzo się cieszę, że miło spędziliśmy czas i mam nadzieję, że nie po raz ostatni
Jutro będę miała co robić, powysadzam roślinki od Was. Już się na to cieszę i planuję co gdzie. Oby tylko pogoda dopisała. Ziemia będzie dobrze zmoczona, bo pada właśnie.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aniu położyłam się wcześniej ale z tych emocji nie mogłam zasnąć i wstałam z powrotem włączyłam komputer.Aniu ja też mam nadzieję że nie ostatni raz się spotkałyśmy .Za chwilę zakwitną wszystkie krokusy i śnieżyczki musisz je przecież zobaczyć.kubanki pisze:Geniu, jeszcze raz dziękuję, że przyjechaliście. Dziękuję też za piękne prezenty
Bardzo się cieszę, że miło spędziliśmy czas i mam nadzieję, że nie po raz ostatni![]()
Iga jeszcze długo została ?
Genia
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28