Pochylony świat na piasku cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, dziękuję za zdjęcia, bardzo fajne  

Dziękuje Wam Dziewczyny za bardzo miłe spotkanie i za piękne prezenty. Jutro mam nadzieję na ładną pogodę, bo dużo czasu spędzę na dworze sadząc skarby, które mi przywiozłyście. Oczywiście pochwalę się wszystkim wkrótce.
Jollu, na zdjęciu drugim od góry jest od lewej patrząc: Bożenka, Genia, Iga i ja.
Aniu, ja jestem bardzo ze spotkania zadowolona. Super fajnie poznać się w rzeczywistości, skoro tyle czasu spędzamy rozmawiając ze sobą wirtualnie
Tadeuszu, rabata wrzosowa powstanie w lipcu - sierpniu. Na razie mam na tarasie duuużo maciupeńkich sadzonek wrzosów. Pewnie jutro zamieszczę ich zdjęcia. Mam po prostu wrzosowy żłobek i mnóstwo pracy i troski mnie czeka, żeby z tych chucherek wyhodować gotowe sadzonki Jestem jednak dobrej myśli, bo choć maleńkie są już ładnie ukorzenione.
 Jestem jednak dobrej myśli, bo choć maleńkie są już ładnie ukorzenione. 
Na razie tyle, bo ledwie siedzę. Nalewka Bożenki była pyszna i działa chyba nasennie 

Bożenko, moi rodzice też zachwalali, bo przyszli podpytać jak spotkanie i załapali się na popróbowanie.

Dziękuje Wam Dziewczyny za bardzo miłe spotkanie i za piękne prezenty. Jutro mam nadzieję na ładną pogodę, bo dużo czasu spędzę na dworze sadząc skarby, które mi przywiozłyście. Oczywiście pochwalę się wszystkim wkrótce.
Jollu, na zdjęciu drugim od góry jest od lewej patrząc: Bożenka, Genia, Iga i ja.
Aniu, ja jestem bardzo ze spotkania zadowolona. Super fajnie poznać się w rzeczywistości, skoro tyle czasu spędzamy rozmawiając ze sobą wirtualnie

Tadeuszu, rabata wrzosowa powstanie w lipcu - sierpniu. Na razie mam na tarasie duuużo maciupeńkich sadzonek wrzosów. Pewnie jutro zamieszczę ich zdjęcia. Mam po prostu wrzosowy żłobek i mnóstwo pracy i troski mnie czeka, żeby z tych chucherek wyhodować gotowe sadzonki
 Jestem jednak dobrej myśli, bo choć maleńkie są już ładnie ukorzenione.
 Jestem jednak dobrej myśli, bo choć maleńkie są już ładnie ukorzenione. Na razie tyle, bo ledwie siedzę. Nalewka Bożenki była pyszna i działa chyba nasennie

Bożenko, moi rodzice też zachwalali, bo przyszli podpytać jak spotkanie i załapali się na popróbowanie.
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Trzymam kciuki za wszystkie wasze plany i życzę radości przy ich realizacji
 Trzymam kciuki za wszystkie wasze plany i życzę radości przy ich realizacji  

owocowe
  owocowe

no i mężów też macie super
 no i mężów też macie super   jak przyjedziecie do mnie to będzie obowiązkowa degustacja innych nalewek
 jak przyjedziecie do mnie to będzie obowiązkowa degustacja innych nalewek