Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jacek P.... pisze:Geniu, ja też Ci gratuluję 5tys postów :!: Ja w tym tempie to pewnie za 10 lat będę miał tyle :lol: :lol: Ale to nie jest najważniejsze.
Geniu, bardzo bym chciał zrobić zdjęcie pustynnika olbrzymiego (ciekawe jak przeżył zimę?) ale znając moje szczęście zakwitnie, gdy nie będzie mnie, bo rośnie w starym ogrodzie :cry:
Za to podziwiałem je w naszym ogrodzie botanicznym.
Jacku ja siedzę w domu zima była długa więc mogłam siedzieć i pisać teraz na pewno będzie mniej bo będzie ogród to tylko wcześnie rano i wieczorem będzie można popisać.
Szkoda że tego olbrzyma masz w starym ogrodzie i nie wiadomo jak przeżyje przenosiny do nowego ogrodu.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

giga45 pisze:Witaj Gieniu.
Cały dzień walczyłam z forum, bo cosik się dzieje, że jakies inne stronki wskakują.
Przykro bo już w auchan nie bylo różowego, a tak chciałam go kupic dla Ciebie. pan z działu powiedział, że dostawa ma być we wtorek, to pojadę.
Gieniu nie ma tego złego co by na obre nie wyszło. Poczytalam w tym wątku o adresach i znów zamieszanie się zrobiło.
Niech Ci nawet do głowy nie przyjdzie żadna myśl,że cos nie tak zrobiłas zakladając wątek.'Każdy z nas nie miał pojęcia o takich zagrozeniach. Buziaki i kochanie odezwij się na 5000. :P
A ja myślę że wiemy ale zagrożenia są wszędzie ,jakbyśmy tak wszystkim się przejmowali to człowiek nie wyszedł by z domu.Pisałam u liski że samochód wyprowadzili nam z podwórka w nocy i nawet pies szczekał sąsiadów jeszcze przed tym niż założyłam swój wątek .Czemu okradają też biednych emerytów i rencistów ,
Co mają powiedzieć ludzie mieszkający w pięknych bogatych domach gdzieś przy głównych drogach ,tam przejeżdża tysiące samochodów i ludzie to oglądają a także samochody stojące przed domami.
Genia
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

giga45 pisze: Cały dzień walczyłam z forum, bo cosik się dzieje, że jakieś inne stronki wskakują.
Jeszcze i teraz nie otwiera się opcja "twoje posty" i trudno odnaleźć swoje wątki :(
Gieniu dotarłam jednak do ciebie aby ci pogratulować - 5000 postów to nie byle pyle....i w ogóle fajnie że jesteś z nami ;:196 ;:196 ;:196 ;:162
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

geniu, gratulacje ;:12
milo sie z Tobą rozmawia, coraz wiecej musisz kawusi przygotowujesz, a gosci tu i tam oooooooooooooo!
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BarWo pisze:
giga45 pisze: Cały dzień walczyłam z forum, bo cosik się dzieje, że jakieś inne stronki wskakują.
Jeszcze i teraz nie otwiera się opcja "twoje posty" i trudno odnaleźć swoje wątki :(
Gieniu dotarłam jednak do ciebie aby ci pogratulować - 5000 postów to nie byle pyle....i w ogóle fajnie że jesteś z nami ;:196 ;:196 ;:196 ;:162
Dziękuję kochana jesteś Basiu
x-d-a

Post »

Gieniu kochana i ja się dołączam do gratulacji z okazji 5000 postu :lol:

Życzę Ci, abyś zawsze była z nami na forum i duuuuużo do nas pisała o swoim ogródku i nie tylko :!:

Miłej niedzieli!
x-d-a

Post »

Gieniu kochana i ja się dołączam do gratulacji z okazji 5000 postu :lol:

Życzę Ci, abyś zawsze była z nami na forum i duuuuużo do nas pisała o swoim ogródku i nie tylko :!:

Miłej niedzieli!
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tara pisze:geniu, gratulacje ;:12
milo się z Tobą rozmawia, coraz wiecej musisz kawusi przygotowujesz, a gosci tu i tam oooooooooooooo!
Witaj taro dzięki za odwiedziny
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Witajcie te kwiatki to dla wszystkich kobiet
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dala pisze:Gieniu kochana i ja się dołączam do gratulacji z okazji 5000 postu :lol:

Miłej niedzieli!
Witaj Dalo dziękuję za wszystko
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Witaj Geniu :D wszystkiego dobrego w dniu kobiet! Śliczne zdjęcie, Róża wśród róż :)
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Geniu :D .........5000 post!?.........jestes genialna! :D .....i pięknisty masz ogród! :shock:

smokom chyba zycia nie starczy na takie okazy ale tez i inna bajka codziennosci w górach

:) cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu gratuluję 5000 postu :D bardzo się cieszę, że jesteś z nami, ponieważ wnosisz dużo sympatii i pogody :D Największy dowód to ilość osób, która zagląda do Twojego cieplutkiego wątku :D Liczę na następne 5000 postów pełne takiego samego ciepełka jak dotychczasowe, i równie pieknych kwiatów :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesik pisze:Witaj Geniu :D wszystkiego dobrego w dniu kobiet! Śliczne zdjęcie, Róża wśród róż :)
Dzięki za życzenia Grzesiu jesteś miły .
Genia

Witak minismoku dzięki za odwiedziny i słowa sympatii

Witaj Agness dzięki za odwiedziny i miłe słowa.Co do kwiatów to myślę że Was nie zawiodę za chwilę będzie ich tyle że nie wiem jakie rachunki będę musiała płacić fotosikowi
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

e-genia pisze:Obrazek

Witajcie te kwiatki to dla wszystkich kobiet
To mnie powaliłaś na kolana :shock:
Piękna kobieta z Ciebie! :D
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”