Cynthio, na magnolie stanowczo za wcześnie, lepiej kupić w maju, będzie większy wybór
...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniu dzięki,że mi powiedziałas bo ja się dzisiaj cały czas nakręcam na te magnolie!
Pewnie jutro jeszcze przed otwarciem bym warowała pod sklepem a tak to sobie spokojnie poczekam
Niektóre,całkiem małe krzaczki już kwitną
Jolu u mnie nie ma BRICO niestety. Może jeszcze gdzieś dostanę różowe tylko muszę się z domu wyrwać i polatać po sklepach
Pewnie jutro jeszcze przed otwarciem bym warowała pod sklepem a tak to sobie spokojnie poczekam
Niektóre,całkiem małe krzaczki już kwitną
Jolu u mnie nie ma BRICO niestety. Może jeszcze gdzieś dostanę różowe tylko muszę się z domu wyrwać i polatać po sklepach
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no to ja sie przywitam taka miła atmosfera, przyznam ze ja tez chorowałam na magnolie udalo mi sie kupic na al gwieżdzistą i dwie tulipanowe naprawdę super,
a teraz wspominałaś o mewach bo przypominaja wakacje, tak to prawda, ale ja mieszkam 12 km od morza i nie zawsze to mili goscie, co nie znaczy że ich nie lubię.
Było mi bardzo miło, uciekam
a teraz wspominałaś o mewach bo przypominaja wakacje, tak to prawda, ale ja mieszkam 12 km od morza i nie zawsze to mili goscie, co nie znaczy że ich nie lubię.
Było mi bardzo miło, uciekam
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniu będę czekać,nie mam wyjścia.
Po to jestem na forum,żeby słuchać rad mądrzejszych i z większym doświadczeniem
Iduś moje fafluny mają się całkiem dobrze w przeciwieństwie do mnie
Ale będę żyła
Też sączę kawkę, wiatr za oknem hula, słoneczko się czasem przebija.
Mój M dzwonił dzisiaj ,mówi,że u niego w górach ma być dzisiaj halny- będą ludzie doły łapać
Po to jestem na forum,żeby słuchać rad mądrzejszych i z większym doświadczeniem
Iduś moje fafluny mają się całkiem dobrze w przeciwieństwie do mnie
Ale będę żyła
Też sączę kawkę, wiatr za oknem hula, słoneczko się czasem przebija.
Mój M dzwonił dzisiaj ,mówi,że u niego w górach ma być dzisiaj halny- będą ludzie doły łapać
Pozdrawiam słonecznie - Baśka