No to jeszcze nie koniec Mam ich jeszcze trochę Ale chciałam Wam pokazać aktualne zdjęcia które zrobię jutro rano jak tylko dopadnę do aparatu Tak więc proszę o cierpliwość i dziękuję za miłe słowa
pozdrawiam
Dziękuję bardzo Agii Tego gruboszka bardzo lubię ale w żaden sposób nie mogę go rozmnożyć Próbowałam już kilka razy i nie wychodzi No i nie tylko mi niestety. Podarowałam już kilka szczepek znajomym i też nic z tego. Wyjątkowo uparta sztuka nie da się skopiować
Pozdrawiam
Witam Was.
Zdjęcia dzisiaj z samego rana zrobiłam no i przedstawiam Wam moich kolejnych podopiecznych z okna kuchennego
wczorajsza zdobycz
hobbit
i kolejny hobbit
młody grubosz
troszkę starszy grubosz
jakiś fikus
Zapomniałam jeszcze o jednym hibiskusie. Należał do babci mojego M. Miał ok 2 metry. Ciągle atakowały go mszyce no więc babcia się zdenerwowała, złamała go i wyrzuciła. Jak zobaczyłam go leżącego w styczniu na śniegu to aż mi o mały włos serce nie pękło. Zabrałam go do domu i teraz tak wygląda
Pozdrawiam Was i dziękuję za komplementy dla moich kwiatuszków
Andziax007 dzięki za nazwanie mojego fikusika. LeNka gardenię mam prawie miesiąc. Kupiłam ją sobie na prezent urodzinowy na razie wygląda ładnie i chyba ma pączki. Mam nadzieję że zakwitnie.