Dziękuję bardzo
Quercusowa kolekcja
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Danusiu, jestem zauroczona fotkami.
Cattleye za mną "chodzą" z racji swoich żywych i radosnych kolorów.
Twoje zdjęcia znów mnie utwierdziły w przekonaniu, że powinnam takie też mieć ;)
Cattleye za mną "chodzą" z racji swoich żywych i radosnych kolorów.
Twoje zdjęcia znów mnie utwierdziły w przekonaniu, że powinnam takie też mieć ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Moje Cymbidium w sumie chyba jest najgorzej traktowane ze wszystkich moich storczyków. Stoi sobie w biurze mojego męża w kącie, gdzie jest chłodno i dość ciemno. Podlewam jak sobie przypomne.
Czyli raz na 3 tygodnie mniej wiecej. Ale chyba cymbidium nie narzeka, bo rośnie jak szalone. Na pewno od maja pójdzie do ogrodu ( od maja bo na moim bigunie zimna śnieg mamy długo i u mnie w ogrodzie tulipany np. kwitną dopiero pod koniec maja).
Pozdrawiam
Danka
Danka
W tym tygodniu zakwitło moje białe nobile - ma 4 kwiatki i kolejnych 8 pąków w drodze

Takie cudo dostałam od córki, ma dwa pędy, a największym zaskoczeniem było dla mnie to, że pachnie

Z kolei tego dostałam od męża na dzień kobiet
Marzyłam o nim od dłuższego czasu. Dendrobium Stardust Chiyomi.

I jeszcze raz laeilocattleya

Choroba storczykowa wykańcza mój portfel i co miesiąc sobie obiecuję, że nie kupuję w tym miesiącu storczyków. A co ja poradze, że gdzie się nie ruszę to one chodzą za mną. I wracam z kolejnymi do domu. I co tu zrobić?? Trzeba powiększyć parapety

Takie cudo dostałam od córki, ma dwa pędy, a największym zaskoczeniem było dla mnie to, że pachnie

Z kolei tego dostałam od męża na dzień kobiet

I jeszcze raz laeilocattleya

Choroba storczykowa wykańcza mój portfel i co miesiąc sobie obiecuję, że nie kupuję w tym miesiącu storczyków. A co ja poradze, że gdzie się nie ruszę to one chodzą za mną. I wracam z kolejnymi do domu. I co tu zrobić?? Trzeba powiększyć parapety
Pozdrawiam
Danka
Danka
Poszukaj na allegro. Często można dostać ciekawe okazy. Tą laeilocattleye kupiłam za 30 zł jako niespodzianke. I nie mogę się na nią napatrzeć odkąd zakwitłagelatynka pisze:cattleya sliczna, no i noblie :P piekne choruje na takie i wlasnie biale- jak na razie mam phalenopsisy same i jednego sabotka- a teraz bym chciala nobile oraz cattleye- ale jak na razie nie moge nigdzie spotkac
Pozdrawiam
Danka
Danka
Na allegro Koki wystawia http://www.allegro.pl/item581836634_den ... _bird.html
Co prawda napsane jest, ze to fire bird, ale to chiyomi.
Co prawda napsane jest, ze to fire bird, ale to chiyomi.
Pozdrawiam
Danka
Danka
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

...