A dla Ciebie
W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
Śniegowe fotki świetne, a ile sarenek.
ta na kanapie też
Tara, życzymy powrotu psiaka do zdrowia. A do wanny mozna go na nowo przyzwyczaić, karmiac go za grzeczne zachowanie w środku czymś dobrym. Moja Sonia, nie lubi się kąpać, ale czasem jak trzeba, to wezme kawałek parówki, i wchodzi do brodzika bez żadnych oporów, parę razy w czasie kąpania jezcze dostyanie i siedzi spokojnie
Tara, życzymy powrotu psiaka do zdrowia. A do wanny mozna go na nowo przyzwyczaić, karmiac go za grzeczne zachowanie w środku czymś dobrym. Moja Sonia, nie lubi się kąpać, ale czasem jak trzeba, to wezme kawałek parówki, i wchodzi do brodzika bez żadnych oporów, parę razy w czasie kąpania jezcze dostyanie i siedzi spokojnie
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zima zimą, a ja wolę wiosnę i zieloną trawkę, na której można się wytarzać w ... złapanej przed chwilą ... żabie...

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
*KaRo piękne zdjęcia
jakbym widziała swoją Teklę on też tak robi , a najbardziej lubi się wytarzać w czymś co później trza szybko zmywać bo nie da się pod jednym dachem mieszkać z takich śmierdziuchem
*Naleweczko albo w myszce już takiej rozkładającej brry
Kochane dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Bardzo się cieszę ,że lubicie oglądać nasze fotki
Wielkie polowanie na sarenki
Kurcze ile ich jest 1 ,2 ,3 .....jak my sobie z Guciem poradzimy

Którą tu wybrać coby upolować

Może Gutek coś podpowie

To co labki lubią najbardziej

Jakli jestem zmęczony , te spacerki i polowanie kiedyś mnie wykończą

Pańciu daj już spokój z tym fotkami

POZDRAWIAMY
*Naleweczko albo w myszce już takiej rozkładającej brry
Kochane dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Wielkie polowanie na sarenki
Kurcze ile ich jest 1 ,2 ,3 .....jak my sobie z Guciem poradzimy

Którą tu wybrać coby upolować

Może Gutek coś podpowie

To co labki lubią najbardziej

Jakli jestem zmęczony , te spacerki i polowanie kiedyś mnie wykończą

Pańciu daj już spokój z tym fotkami

POZDRAWIAMY
Pumko co za wyskok
pozwól ,że nazwę to zdjęcie * Uwaga nisko latające piesek *fotka super
Kochanie moje pieski nie ganiają sarenek nawet im nie w głowie podobne rzeczy
oczywiście ,że tylko obserwują , one wiedzą ,że nie można

Danusiu ja też bardzo lubię takie fotki gdzie Gutek jest taki zmęczony i leży taki bez życia
Danusiu ja też bardzo lubię takie fotki gdzie Gutek jest taki zmęczony i leży taki bez życia
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pańcia Jadzia , nie dawaj spokoju z tymi fotkami bo są tak urocze, że mnie samej bużka się śmieje dookoła głowy na widok takich fotek - Gutek mógłby służyć za modela twarzowego - te miny są niesamowite
Pumko - wspaniałe skoki twojego pieska, który w tym ujęciu wygląda jak dobry duszek wiatru sunący w przestworza.
Super fotka !
Pumko - wspaniałe skoki twojego pieska, który w tym ujęciu wygląda jak dobry duszek wiatru sunący w przestworza.
Super fotka !
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- PUMKA
- 500p

- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
no cóż, suczka zeskoczyła z kanapy ( na której słodko drzemała ) -tak nieszczęsliwie, ze "poszły" jej wszystkie 4 kości Sródręcza
na dodatek- zła diagnoza -( pierwszy lekarz stwierdziła, ze nic jej nie jest ), dopiero następny zastosował odpowiednie lecznie, niestety bylo juz za pozno - kości zle sie zrosły, bidula musiała mieć operacje łamania na nowo tych kosteczek i zespalania razem ( mikrochirurgia ) a na dodatek była obawa, ze straci te łapkę zupełnie..
strachu sie najedliśmy co nie miara -dobrze , ze sie to tak skończyło
na dodatek- zła diagnoza -( pierwszy lekarz stwierdziła, ze nic jej nie jest ), dopiero następny zastosował odpowiednie lecznie, niestety bylo juz za pozno - kości zle sie zrosły, bidula musiała mieć operacje łamania na nowo tych kosteczek i zespalania razem ( mikrochirurgia ) a na dodatek była obawa, ze straci te łapkę zupełnie..
strachu sie najedliśmy co nie miara -dobrze , ze sie to tak skończyło