Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Tara - oaza marzeń cz.1
Ale zakupy
Już wyobrażam sobie ogród w pełni kwitnienia. No tak wiosna się zbliża nieuchronnie, ptaki rano tak śpiewają a my też się budzimy z letargu zimowego. 
grazka_j - moje wątki
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dzięki za odwiedziny, a tak co do ptaków nie wiem czy nie narobilam sobie klopotu.
Zal mi ptaków i zalożyliśmy dwa karmniki, wszystko jest ok zjadaja itd., ale najgorsze, że szpaki czy wrony bo juz nie wiem czekaja na drzewach, a co bedzie wiosną?
Po działce będę latac z foliami, butelkami, bo powyjadaja mlode roślinki!
Zal mi ptaków i zalożyliśmy dwa karmniki, wszystko jest ok zjadaja itd., ale najgorsze, że szpaki czy wrony bo juz nie wiem czekaja na drzewach, a co bedzie wiosną?
Po działce będę latac z foliami, butelkami, bo powyjadaja mlode roślinki!
Nie martw się, wiosna będą robaczki i wiele innych pokarmów, polecą. 
grazka_j - moje wątki
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
taro ja codzienni zaglądam i od wczoraj wyłażą jak szalone ,i tak sie martwie czy nie za szybko .Barona miałam przez dwa lata ,odmiana bardzo plenna i nie kłopotliwa.Ale w tym roku nie sieje holenderek ,przeżócam sie tylko na malinowe ,sa wrazliwe ,ale smak wyborny.A oto moje poletko .W kazdym takim pódełeczku mam ok15 nasionek ,a na parapecie stoi właśnie z 15 kubeczków z różnymi odmianami. 

Taro zawitałam i ja do Twojego ładnego ogrodu się przywitać piękne masz róże i w tylu
różnych kolorach
różnych kolorach
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
kolekcja róż imponujaca
no masz czym sie pochwalić widze ze mania zakupów i ciebie nie omineła 
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce