W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ja też oglądałam te zdjęcia i jestem wstrząśnięta. Jak można robić zwierzęciu taką krzywdę?czym ono sobie zasłużyło? serce się kraje gdy takie coś się ogląda... Molly za kilka dni kończy 6 miesięcy i już nieco wydoroślała choć głupoty dalej się jej trzymają. Jak mam trochę czasu to próbuję ją czegoś nauczyć i muszę przyznać,że z wielkim sukcesem. Oprócz-siad,leżeć,przynieś,daj,obrót,obrót w drugą stronę,poproś,piątka, ostatnio nauczyła się dawać łapę :lol: ale na razie tylko jedną. Albo ona taka pojętna albo ze mnie taki dobry nauczyciel...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

DankaWS pisze:Brak słów :cry: , jak możemy być tak okrutni :( Wyć się chce jak się na to patrzy.
Polscy SS-mani.
Niemcy mieli potem Norynbergę i wyroki podziemia.
A za pasami, nawet polskie prawo się nie ujmuje.
Sadyzm jest prawnie tolerowany, bo zwierzę jest równe książce, taboretowi i łopatce.
Polscy SS-mani.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Hanka trafne porównanie, tylko ci zwyrodnialcy są praktycznie bezkarni :!: :!: :!:
ostatnio oglądałam film o wywozie koni na rzeż :cry: chętnie sama bym tym ludziom zgotowała taki los jak oni tym niewinnym zwierzętom
Jadzia1 Twoja gromadka jak zawsze fajna :D
Aga a Twój Sziruś to troszkę większy od Pańci jest :wink:
a co tam u Pandziska naszego :D i oczywiście co u małej Malwinki :D
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Boże.. dopiero teraz dojrzałam linka Hani

nie dałam rady tego oglądnąć do końca... jak tak można? :twisted: :twisted: :twisted: :cry:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja nawet nie zamierzam oglądać :( Nie chce nawet myśleć co tam może być :cry:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p
Od: 1 paź 2008, o 18:05

Post »

Dawno juz tu nie zagladalam Dzisiaj znalezlam chwile bo moje dziecko samo tez sie domagalo zeby poogladac fajne psiaki i inne zwierzaki z forum. Boskie fotki duzo mizianka dla psiaczkow.
szarotka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 cze 2008, o 14:43

Post »

Pieski bardzo ładnie bawią się na dworze i później tym lepiej odpoczywa się w domku. Tylko na łapach wnoszą całe tony śniegu... Mój pies jest mały, ale wyobrażam sobie te Wasze giganty, ile one mają na sobie śniegu po wytarzaniu się :)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Mały, ale sanki ciagnie :lol: , i jeszcze lata :lol: to już chyba Superpies :D
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

mój Kubuś po każdym spacerze ląduje w wannie i w ruch idzie suszarka.Na szczęście jest baardzo cierpliwy i stoi jak zmokła kura aż wszystkie śnieżne kulki nie roztopią się..ale ma tyle uciechy z tarzania sie w puszystym głębokim śniegu że nie mogę go tej radości pozbawić.Po wyschnięciu czesanie i potem leży do góry "kołami" i wygląda jak bezkształtna puchata kupa sierści...
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Szarotko, super fotka latającego Superpsa :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
szarotka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 cze 2008, o 14:43

Post »

Ja też jak Treissi - boję się nawet zajrzeć do linka Hani. Po samych komentarzach można (lub nie można) sobie wyobrazić do czego ludzie są zdolni. A przecież nikt nie ma przymusu posiadania psa!
Zawsze myślę, że psa powinien mieć tylko ten, kto go na pewno chce mieć. To tak, jak niektórzy przygotowują dziecko do opieki nad wymarzonym psiakiem: najpierw kupują smycz i każą z nią wychodzić dziecku codziennie na poranny spacer i dopiero kiedy widzą, że dziecku to się od razu nie znudzi, to kupują mu psa.
Pies przecież to nie jest zabawka, którą można wyrzucić po znudzeniu się nią! Nie raz jest z nim więcej kłopotu niż z członkiem rodziny. Ale na co dzień jest najukochańszym przyjacielem, nawet jeśli naniesie błota, czy jak teraz śniegu.
Józefie - piszesz, że swojego Kubusia kąpiesz po każdym spacerku? Codziennie? A nie wystarczy wytrzeć lub wysuszyć suszarką?
Mojego "latającego" psa po prostu wycieram - chociaż niejednokrotnie zdąży wytrzepać połowę śniegu na mieszkanie :)
Ale za to ja wyschnie, to zamienia się w przytulankę :)
Pozdrowienia dla zaśnieżonych psiaczków

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09

Post »

ale śliczne te wasze psiaczki.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Nie mogę się napatrzć na tą owieczkę - przytulankę :lol:
Kenzo z racji swoich rozmiarów też przynosi dużo śniegu do domu, ale wycieramy psim ręcznikiem dobrze chłonącym wilgoć i jest ok :wink: a jaki czyściutki się zrobił teraz :lol: łapki z szarych zrobiły się kremowe bez kąpieli 8)
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Muszę naskarżyć na Prota :roll:

Tłusty Czwartek to czas pączków. U mnie były nieco inne pączki, bo zrobiłam pączko-podobne drożdżowe racuchy z jabłkami. Postawiłam na stole, pojedliśmy, a potem synek zawołał mnie na chwilę do innego pokoju. Prot tylko na to czekał, zwinął 12 racuszków i zeżarł w mgnieniu oka!!! Nie wiem, czy łykał wszystkie naraz, czy po jednym, czy prosto z talerza, czy najpierw niósł sobie na posłanko, ale resztka ostatniego z placków została na brzegu posłania, kiedy po dwóch minutach wróciłam do pokoju. Zobaczyłam pusty talerz i rozejrzałam się za winowajcą. Grzecznie leżał na posłanku i nawet okiem nie mrugnął! I tylko ten kawałek racuszka go zdradził :lol:

Świnia nie pies!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

:;230 :;230 :;230 Racja ,święta racja Nalewko! Świnia! ;:113
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”