Pochylony świat na piasku cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziękuję Dziewczyny za cenne opinie o wystawie. Czyli zobaczyć można, a zakupy lepiej 3 razy przemyśleć?
To współczuję Ci Geniu, chyba bym się nieźle zdenerwowała, jakby mnie taki zawód spotkał z kolorami roślin. :evil: I jeszcze zawyżona cena :roll:
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

W Ostaszewie ceny niższe no i czasem też się zdaża jakaś pomyłka ale nie na taka skalę jak na tym kiermaszu w UMK chyba że ja miałam pecha i akurat trafiłam na oszusta bo tam dużo różnych wystawców .
Genia
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A te wszystkie nieudane zakupy od jednego wystawcy? W tym roku też się wybierasz? Jeśli tak mogłybyśmy się razem wybrać, bo z tego co zrozumiałam, to ja do Ciebie niemalże po drodze mam, a w każdym razie niewiele nadrabiam. Oszczędziłabyś mężowi chodzenia po wystawie. Chyba, że to lubi. Mój chętnie ze mną wszędzie jedzie, ale za długo nie lubi chodzić i wybierać i ja się denerwuję tym, że on się denerwuje (czuję to, choć stara się tego nie pokazywać).
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Wydaje mi się że większość kupowałam od jednego wystawcy miał taką bogatą ofertę .
Tylko jabłoń i róże gdzie indziej ale z róż jestem zadowolona. a jabłoń to okaże się po kilku latach.
Na ten kiermasz to ja chętnie z Tobą pojadę tylko nie wiem kiedy .Jak dasz znać to ja nie mam żadnych takich obowiązków żebym nie mogła z Tobą pojechać.
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

ANIU ,życzę powodzenia w tresurze psa . :wink:
Zrób parę fotek podczas nauki .Może być wesoło . :P
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Witaj Aniu, dlugo nie bylo mnie na forum. A teraz mam straszne zaleglości. U ciebie tyle się zmienilo, synek pewnie już spory smyk. Gratulacje. Podziwiam ścieżkę kamienną :shock: i widzę, że roślinek sporo Ci przybylo.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu, wiesz, nie będzie tak źle. To bardzo mądry pies, z tak zwanych pracujących. Niestety my przy codziennych rodzinnych obowiązkach i odległości od miasta nie daliśmy rady uczęszczać z nią na szkolenie profesjonalne, zwłaszcza, że dojazd mieliśmy 60km. Jeździliśmy tylko 3 miesiące, ale troszkę w tym czasie załapaliśmy jak z psem pracować. Teraz uczę ją, że ma poruszać się po kamiennych ścieżkach. Poza terenem ogrodowym może już biegać gdzie chce. Po paru dniach bardzo mało intensywnych ćwiczeń już załapuje o co chodzi. Wystarczy konsekwencja wszystkich członków rodziny i będzie OK.

Lidko, miło mi, że pamiętasz o mnie :) Fajnie, że wróciłaś na forum, a może i miałaś trochę szczęścia, że przytrafiła Ci się przerwa, bo w czasie zimowych miesięcy wiele pożądań się na forum obudziło i sporo zamówień porobiliśmy. Pieniędzy sporo wydaliśmy, a czasem budziło się szaleństwo wbrew rozsądkowi - patrz nasiona - teraz kłopot gdzie to wszystko wysiać :)
Mój synek ma już prawie 5 miesięcy i jest fajnym, radosnym, spokojnym dzieckiem. Ma tylko problemy z uczuleniem, ale to jak wszystkie moje dzieci, więc już z grubsza wiem jak z tym postępować.
Czy Ty zakładałaś swój ogród? Jeśli tak dopisz koniecznie w podpisie linka do niego. Jeśli nie, a dysponujesz jakimiś zdjęciami, koniecznie załóż wątek. Teraz pocieszymy oczy nowymi zdjęciami, a wiosną będziesz miała udokumentowane poczynania ogrodowe krok po kroku.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Fajnie ,że możecie się spotkać z Genią i razem ruszyć na zakupy :lol:
Aniu przyniosłam trochę zimy bo pisałaś ,że u Was jest mało śniegu :lol:

Obrazek

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to piękne zakupy zrobiłaś. Na pewno będziesz zadowolona. Moja jedna frezja już "wylazła na wierzch", ale to pewnie ta która miała już zielony kiełek jak sadziłam.
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Pięknie u Ciebie. :shock: :shock: :shock:
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

kubanki pisze:Śliczny ten drobnołuskowy goździk. Jak ktoś na niego trafi, to proszę koniecznie dać znać szerszemu gronu :) W OBI w sezonie to ja bywam kilka razy w tygodniu (muszę koło niego przejeżdżać :) ), więc jak sama się natknę, to też dam znać. Kiedy rozpoczyna się sezon w tych dużych sklepach na byliny?

Aniu tego szukasz?
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Aniu, dzięki za powitanie. Ogród jest, jeszcze nie skończony niestety a może stety.
Link chyba ustawiłam, ale nie wiem jak sie zmienia nazwę, może później mi sie uda. Co do zakupów, powinnam lać sie po łapach, bo najlepiej jest jak siadam przed komputerem i klikam: wrzuć do koszyka, wrzuć do koszyka.... a na koniec realizuj zamówienie. Nasion zamówilam całą masę, sporo bylin, a z wysianiem pewnie będę miała taki sam kłopot jak Ty. Zagladac będę do Ciebie i podziwiać Twój mały skarb oraz całą resztę :D .
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

Oooo, coś ładnego na murek, który jest suchy i ma zasadowy odczyn gleby
( przez zaprawę). :P
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Aniu powodzenia w tresowaniu psa.Mój niby taki mądry , drugie miejsce na tresurze
a jak nikt nie widzi to hulaj dusza.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mój piesio nie tresowany ale i tak bardzo zdolny, w ciągu jednej nocy rozorał pół ogrodu , a on tylko miał pilnować sarenek .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”