Wrrr sklep internetowy
- agape
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wrrr sklep internetowy
Dla zamawiających w Plantico- mają awarię, trzeci raz składałam zamówienie, 1,5 h klikania do koszyka po raz 3-ci. W końcu zatelefonowałam do firmy, a tam mówią, że i tak składając zamówienie nie ma się gwarancji, że wszystko wyślą, bo nie wiedzą co mają a co nie. Czeka się 2 tyg, można zamówić 50 torebek, a przyśla np. 30 (opłata bedzie zmniejszona, ale co z tego jak człowiek sobie planuje w necie w sklepiku co by chciał mieć a niec nie wiadomo internetowo czy mają czy nie).
Wrrr nie polecam, choć wybór ciekawy i wiele z niego jest w marketach.
Chciałam zrobić zakupy całości wymarzonych nasion, bo ponad 50 zł jest przesyłka gratis, a w obi o około 030- 0,40 groszy na torebce jest cena wyższa niż przez www. Ale trudno się mówi.
Wrrr nie polecam, choć wybór ciekawy i wiele z niego jest w marketach.
Chciałam zrobić zakupy całości wymarzonych nasion, bo ponad 50 zł jest przesyłka gratis, a w obi o około 030- 0,40 groszy na torebce jest cena wyższa niż przez www. Ale trudno się mówi.
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To i tak, że zwracają różnicę...
W tamtym roku jeden sklep internetowy chyba uznał, że nie opłaca im się zwracać tak małej sumy, i olali zwrot pieniędzy za nieprzysłany towar. Nie będę się dochodził o kilka złotych, ale już nigdy nie kupię u nich. Tym bardziej, że nawet nie raczyli powiadomić o brakach. Dopiero po moim telefonie, że zamawiałem i zapłaciłem za więcej, niż dostałem pani stwierdziłą niefrasobliwie "nie mieliśmy w magazynie"
Aga, a próbowałaś e-pnos'u? Polecam
W tamtym roku jeden sklep internetowy chyba uznał, że nie opłaca im się zwracać tak małej sumy, i olali zwrot pieniędzy za nieprzysłany towar. Nie będę się dochodził o kilka złotych, ale już nigdy nie kupię u nich. Tym bardziej, że nawet nie raczyli powiadomić o brakach. Dopiero po moim telefonie, że zamawiałem i zapłaciłem za więcej, niż dostałem pani stwierdziłą niefrasobliwie "nie mieliśmy w magazynie"

Aga, a próbowałaś e-pnos'u? Polecam

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Ja od przyjęcia zamówienia do odebrania przesyłki czekałam 8 dni. Zamówienie wysłałam w sobotę i dlatego pewnie nie było problemu z wypełnieniem koszyka.
Fakt,że nie przysłali mi 3 rzeczy,które zamówiłam,ale także nie skasowali za nie pieniędzy.
Wysłałam im maila z pytaniem o przyczynę nie zrealizowania całości,ale jak piszesz,że jest tam bałagan to nie liczę na odpowiedź. Dostałam 4 torebki kwiatów gratis.
Prawdę mówiąc to w sklepie w którym zawsze się zaopatruję mają też nasiona z Plantico i ceny się niewiele różnią,ale niestety żadnych rzadziej spotykanych roślin nie sprowadzają,bo boją sie że nikt nie kupi.
Fakt,że nie przysłali mi 3 rzeczy,które zamówiłam,ale także nie skasowali za nie pieniędzy.
Wysłałam im maila z pytaniem o przyczynę nie zrealizowania całości,ale jak piszesz,że jest tam bałagan to nie liczę na odpowiedź. Dostałam 4 torebki kwiatów gratis.
Prawdę mówiąc to w sklepie w którym zawsze się zaopatruję mają też nasiona z Plantico i ceny się niewiele różnią,ale niestety żadnych rzadziej spotykanych roślin nie sprowadzają,bo boją sie że nikt nie kupi.
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moje doświadczenia z cebulami.pl:
+ Duży wybór
- Długi czas oczekiwania. W tamtym roku zamowiłem w pierwszych dniach sierpnia, paczka doszła we wrześniu. W tym roku zapłaciłem w połowie stycznia, paczka będzie w marcu.
+ Dobre oznaczenie, zapakowanie
+ Dobra wielkość cebul
+ Przyjazne ceny
+ Możliwośc płatności przelewem
Co wyrośnie z tych cebul, będę wiedział dopiero wiosną. Jednak podejrzewam, ze będzie dobrze. Raz u nich kupiłem jesienią, i wrócilem wiosną.
+ Duży wybór
- Długi czas oczekiwania. W tamtym roku zamowiłem w pierwszych dniach sierpnia, paczka doszła we wrześniu. W tym roku zapłaciłem w połowie stycznia, paczka będzie w marcu.
+ Dobre oznaczenie, zapakowanie
+ Dobra wielkość cebul
+ Przyjazne ceny
+ Możliwośc płatności przelewem
Co wyrośnie z tych cebul, będę wiedział dopiero wiosną. Jednak podejrzewam, ze będzie dobrze. Raz u nich kupiłem jesienią, i wrócilem wiosną.
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz