Ogród Ewy F
Dziękuję,że zajrzalaś Mariasen.
Troszke wiosny w doniczce i od razu milej
Troszke wiosny w doniczce i od razu milej
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Tylko nie myśl Teresat ,że posiadam 15 odmian,co najwyżej 5.Hortensja się wspaniale rozmnaża z odrostów podziemnych wraz z fragmantem zdrewniałej łodygi wczesnaą wiosną
Witaj Ewusiu. Mam dzisiaj szczęście do cudnych ogrodów, właśnie przyszłam tu prosto z ogrodu Marysi. Twoje irysy są powalające i rzeczywiście posadzone w grupach kolorystycznych robią większe wrażenie niż wymieszane razem. Widać też, że ogród ma swoją historię i wiek dojrzewania. Najbardziej Ci zazdroszczę wykończonego domu w ogrodzie. Nam jeszcze do tego b. daleko. Myślę, że na 10-ciu stronach nie skończy się prezentacja Twojego ogrodu i pokażesz nam jeszcze wiele cudności.
Oczywiscie,ze pokazę jeszcze inne rośliny,ale nie wiem,czy warto wklejać stare fotki,jak wiosna tuż,tuż.Budowa domu była moją silą napędową do pracy.Tak strasznie chcialam się wyrwać z blokowiska,gdzie przebywanie sprzeczne jest z naturą czlowieka
Moniko!nie korzystałam z pomocy projektanta.Zreszta,kto by mnie dogodził! przy tym obszarze bym zbankrutowala,a tak to się rozklada na lata.Poza tym to sama przyjemność