Jak ja uwielbiam te wszystkie ślubne historie! Ciągle ich wysłuchuję od koleżanek i już sie wręcz uzależniłam ;)
Anolkowe roślinki
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ilonko, ja już Ci gratulowałam wcześniej, ale zrobię to z przyjemnością jeszcze raz.
Zyczę Wam dużo miłości, szczęścia i pieniąchów
I nie stresuj się za bardzo, będzie wszystko ok
Zyczę Wam dużo miłości, szczęścia i pieniąchów
I nie stresuj się za bardzo, będzie wszystko ok
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anoli teraz to się uśmiałam no wiesz co gdzie on by innej szukał !!anoli pisze:Koniczynko ależ avatarek - jak mój m. zobaczy, to się ze ślubu rozmyśli, i sobie takiej laski poszuka.![]()
Effciu dziękuję serdecznieTroszkę jestem tym wszystkim, nawet nie wiem, jak to określić - zestresowana? Nasiliły się spotkania z "ukochaną" teściową, lustro ponagla do odchudzania. Trzeba rozdać zaproszenia, załatwić tyle spraw. A czas ucieeeka, więc już wolę kwiatki, one się nigdzie nie spieszą
- kati-1976

Ilonko, piękny prezent i piękne focie.
Czyżbyś nauczyła się juz obslugi nowego telefonu?
Czyżbyś nauczyła się juz obslugi nowego telefonu?
- kati-1976

No tak, ja też mam do nich sentyment, ale powiem Ci że na tym nowym fotki są zdecysowanie ładniejsze i barwniejsze.anoli pisze:Jeszcze nie do końcaWolałabym zostać przy starym sprzęcie, ale padł do reszty
![]()
Super
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.