Grazka_j mój ogród. cz.1
Ulu! Moja kotka( jak dzieci były małe miały jeszcze papugi, myszy, świnkę morską )wskakiwała do papużek podnosiła drzwiczki łapą i do połowy siedziała w klatce. Działo się tak, kiedy wszyscy byliśmy poza domem. W końcu oddaliśmy papużki. Niestety nie mieliśmy pieska, a kotka jeździła z nami 600km do rodziców. Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
eukomis Witaj! Cieszę się, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za mile słowa.
Byłam z rewizytą u Ciebie, ale jeszcze nie zdążyłam obejrzec wszystkich stron. Jestem pod wielkim wrażeniem. Jak pięknie to wszystko urządziłaś i na takiej małej powierzchni tyle kwiatów? Brawo!

Pozdrawiam. Grażyna

Byłam z rewizytą u Ciebie, ale jeszcze nie zdążyłam obejrzec wszystkich stron. Jestem pod wielkim wrażeniem. Jak pięknie to wszystko urządziłaś i na takiej małej powierzchni tyle kwiatów? Brawo!

Pozdrawiam. Grażyna
grazka_j - moje wątki
Danusiu dziękuję za informacje o ogniku. Muszę sobie kupic, bo bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o hortensje: ja spryskałam lakierem do włosów i to cała filozofia.Gdzieś to wyczytałam. Trzymają się bardzo dobrze.
Pozdrawiam serdecznie.

grazka_j - moje wątki
Asiu niestety nie znam nazwy pięciornika. Mam go już 3 lata i jest naprawdę wspaniały.Kwitnie na okrągło. Jesienią dokupiłam jeszcze dwa inne, biały i intensywnie żółty. Mam nadzieję, ze już tego roku zakwitną.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Asiu Pięciornik na zdjęciu jest kremowy. Pisałam , że kupiłam jesienią jeszcze m.in biały. Jest jeszcze mały. Zobaczymy czy zakwitnie? Jak zakwitnie spróbuję zrobic sadzonkę tj. ukorzenic. Trzeba jednak poczekac jak urośnie.
grazka_j - moje wątki
Asiu bardzo chętnie. Z góry dziękuję.
W ubiegłym roku zrobiłam sadzonkę z kremowego, tego ze zdjęcia. Posadziłam go na drugiej działce Zobaczymy czy się przyjął? Tam na razie hula zimny wiatr, a ja go nie okryłam. Pozdrawiam z rana.
W ubiegłym roku zrobiłam sadzonkę z kremowego, tego ze zdjęcia. Posadziłam go na drugiej działce Zobaczymy czy się przyjął? Tam na razie hula zimny wiatr, a ja go nie okryłam. Pozdrawiam z rana.
grazka_j - moje wątki
Dobrze! Cieszę się ogromnie. Jeszcze raz dziękuję. :P Też zapisuję w kajecie, ale na wszelki wypadek jeszcze przypomnij się.
Widzę, że Jesteś i przeglądasz forum Ja zakupiłam na allegro rośliny i właśnie przelewam pieniądze. Pozdrowionka.
Widzę, że Jesteś i przeglądasz forum Ja zakupiłam na allegro rośliny i właśnie przelewam pieniądze. Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Ja też jestem ostrożna i nie szaleję z zakupami! Uparłam się jednak na agrowłókninę czarną taką żeby zapobiec rozrastaniu się chwastów. Z tymi roślinami, to jak magnes, ale jak jestem u rodziców to raczej tam kupuję, bo jest zdecydowanie taniej. Później mój M się złości, że nie ma miejsca w samochodzie.
grazka_j - moje wątki
Teraz zamierzam jeszcze wysiac trochę nasion kwiatów. W ubiegłym roku nakupiłam tyle nasion i nie wysiałam żadnych, bo się okazało, że musiałam wyjechac. Potem u nas była susza prawie, 2 miesiące nie padało, więc nawet nie próbowałam siac. Może coś z nich jeszcze wykiełkuje? Cieszę się jednak, że zdążyłam z trawnikiem, jeszcze z wiosny było trochę wilgoci, to trawa wykiełkowała. Miłego dnia Ci życzę. ;:6
grazka_j - moje wątki