Ogród Idy74 2009r cz.1
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
-
Zbyszek444
- 100p

- Od: 30 sty 2009, o 19:41
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
x-d-a
Ido, dzisiaj znowu obejrzałam sobie fragmencik Twojego ogrodu ( to za mało powiedziane - posiadłości?) i stwierdzam, że naprawdę jesteś zbyt skromna. Pięknie mieszkasz, ogród wspaniały, a nie wspomnę już o pomidorkach i truskawkach. To jest dopiero wyzwanie, takie profesjonalne uprawy. Ja dopiero raczkuję w uprawie warzyw i owoców, ale malutki warzywnik już mam. Oczywiście jak to ja, pomieszałam warzywa z kwiatami i ziołami i bardziej dbałam o stronę wizualną, ale coś tam też dało się zjeść z tego warzywnika. Na początku wyglądał tak: 
A tam w tle to góra Ślęża. Chciałbym, jeśli można, wiedzieć gdzie leżą Twoje Bartoszyce, bo jakoś jeszcze tego nie doczytałam na Twoim wątku. Pozdrawiam cieplutko, bo u mnie dzisiaj dosyć zimno.

A tam w tle to góra Ślęża. Chciałbym, jeśli można, wiedzieć gdzie leżą Twoje Bartoszyce, bo jakoś jeszcze tego nie doczytałam na Twoim wątku. Pozdrawiam cieplutko, bo u mnie dzisiaj dosyć zimno.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Dalo bardzo mi przyjemnie gościć Ciebie u mnie .Bartoszyce leżą przy rosyjskiej granicy ,większe miasto to Olsztyn.Uprawa warzyw zajmuję się jakies 10 lat i co roku ,popełniam mase błędów bo lubię eksperymentować ,nie zawsze z dobrym skutkiem .Uwielbiam pomidory ,i dla tego co roku staram się mieć jakieś ciekawe odmiany ,niekoniecznie dobre.Twój ogród jest bajeczny
Taki poukładany.Pozdrawiam i zapraszam .Widoki rewelacja.
ida74 pisze:UWAGA![]()
![]()
Zróbmy na forum ogólne powstanie i spotkajmy się wszyscy w jakimś miejscu w połowie drogi ,jak zrobi się ciepło .ZOBACZYCIE NA PEWNO POWIEDZA O TYM W TELEWIZJI
![]()
![]()
Ida
kiedyś jak budowałam dom i często byłam na forum muratora, to murator zrobił taki ogólnopolski zlot budujących, teraz jest co roku już taka tradycja się zrobiła...zlot jest w warszawie
szkoda że z tego forum nie ma takiego ogólnopolskiego spotkania....
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
tija Górowo jest 24 kilometry ode mnie ,a koło Jezioran przejeżdzam nie raz ,to bardzo blizko ,rzut beretem ode mnie .To może się spotkajmy co
Jacku ta wizyta była za krótka ,ale bardzo przyjemna ,w Warszawie byłam w tamtym tygodniu ,rodzine mam w Pruszkowie ,to moze kiedyś Cię odwiedzę co Ty na to
TESS musimy zrobic taki zjazd ,koniecznie
Podobno nasze forum jest największe w Polsce ,trzeba znależć organizatora i do roboty