Moja skromna działka Ada.kj cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Ada, oba obiekty sa ok 150 m ode mnie. W szkółce częęęsto mnie widują /są już liie, piwone i cos tam jeszcze/, w redeco .... :oops: Do ilu kg tam wpuszczają :twisted: Coraz częsciej mysle o wymoczeniu i usprawnieniu gnatów, jeszcze Madzik mnie molestuje :twisted:
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A mnie jeszcze w Leśnicy nie widzieli....
Koniecznie muszę to naprawić :lol:
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gabi. W Redeco na te grupy na które ja chodzę na aquaaerobik to poniżej 70 kg nie przyjmują. :;230 :;230 :;230 Trzeba mieć więcej. Więc szybko się decyduj. Nie trzeba umieć pływać, aby chodzić na gimnastykę w wodzie. A jest to najlepszy ruch gdyż w odciążeniu. Trzeba tylko być 21 - danego miesiąca i to najlepiej ok. 8 - 8,30 rano aby się zapisać na nowy miesiąc po raz pierwszy. A później już łatwiej. W tej chwili tworzą nowe grupy, więc łatwiej się zapisać, tym bardziej, że masz pod nosem. Ja chodzę już trzy lata. Efektów w odchudzaniu nie widzę, :evil: :evil: :evil: ale chociaż się poruszam. :tan :tan :tan
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Witaj Ado!
Jestem pełna podziwu dla Twego zapału i energii. Wyprowadzenie zapuszczonej działki na prostą nie jest wcale łatwe i przyjemne dla jednej osoby szczególnie kobiety ( choć mamy więcej chęci, niestety mniej siły niż faceci). Mamy sporo wspólnego. Myślę,że nie masz nic przeciwko temu bym zaglądała do Ciebie regularnie i oglądała rozkwit Twego ogrodu.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Tu.jko. Dzięki za odwiedziny. Bardzo serdecznie zapraszam odwiedzaj mnie kiedy tylko masz ochotę. Wybrałam się dziś do znanego sklepu pod Leśnicą. Mnie tam nie wolno wpuszczać szczególnie gdy mam przy sobie kartę kredytową. :pogon ;:78 . Był duży wybór liliowców, funkii, dalii, tawułki, cebulowe typu mieczyki, serduszka. Oczywiście zaszalałam z zakupami. Kupiłam tritelię niebieską /czyli hiacynt kalifornijski/, śniedek biały, dwa kolory eucomisu, tygrysówkę, ismenę, trochę nasion. Część nasion typu astry, cynie, aksamitki już kupiłam wcześniej, część mam z ubiegłego roku. Muszę jeszcze podjechać po dalie i koniec zakupów. Sporo roślin mam pozamawiane przez internet, więc czekam na marcowe dostawy. Później w maju planuję dopiero zakupy krzewów kwitnących ale to dopiero jak przygotuję dla nich stanowisko. Również muszę przygotować miejsce w cieniu dla host, hortensji. Więc pracy na cały sezon starczy.
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

zima u ciebie naprawę ostra, śniegu nasypało mnóstwo..ale już niedługo marzec i będziemy sadzić..:) a ty najwyraźniej już poczyniłaś niezłe zakupy:)

pozdrawiam

Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
mateusz3494
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 5 lut 2009, o 10:41

Post »

Fajna działeczka. Też mam działeczkę od tamtego roku... na razie mam na niej mało kwiatuszków ( tulipany, babki, róże i inne) posadzone są cebulki innych kwiatów może coś wyrośnie w tym toku :)
Awatar użytkownika
kasjana
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 14 gru 2008, o 17:18

Post »

Witaj Ado
Jestem tu z rewizytą i przyznam się,że tuż przed założeniem swojego wątku oglądałam twój ogródek. Będziesz miała dużo do pokazania już na wiosnę. Będę tu zaglądać.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Aniu za wizytę i zapraszam jak najczęściej.
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

dziękuję Ado za wizytę u mnie i miłe słowa, ja oczywiście będę częstym gościem u Ciebie:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Ada, juz szczujesz lesnicą ;:14 To u nich juz sezon otwarty widac :P

Redeco, przy takiej dolnej granicy wagowej to nalezy mi sie solidny rabat za podwyższenie sredniej statystycznej :;230
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabi. A szczuję, szczuję. A za basen to powinnam wcale nie płacić. ;:112 ;:112 ;:112 . Więc nie licytujmy się.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
pestka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2008, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj !!!. Ada :D
trzeba dużo pracować na działce żeby osiągnąć zadowolenie z tego co robimy podziwiam twoj zapałdo działki,
wytrwaj, aby do wiosny będę zaglądala na twoją działeczkę i będziemy się radzić co dalej ja jestem nowa na fourm od grudnia , mam dzialke 3-ci rok i już się dużo na niej napracowalam ,żeby osiągnąc to co mam na niej ja lubię robić doświadczenia z kwiatami co się przyjmie a co nie mam jak dla mnie dość sporo kwiatow mam ze 1oo samych tulipanow
trzeba dużo pisac jak na pierwszy raz nie chcę duzo pisać bo kosztuje dużo czasu a czekam bo wnusia do mnie przyjedzie ma polroczku a od marca mam się nią opiekowac i co bedzie z moją działką to nie wiem tak kocham te moje kwiaty że nie wim kiedy znajdę czas na dzialkę piszę do ciebie bo chciałam cię poznac ,
przepraszam za tak dlugie pisanie :twisted:
pytaj odpowiem
pozdrawiam, cieplutko :lol:
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Pestko za wizytę. Zapraszam jak najczęściej. Nie widzę linku do Twojego ogrodu. Również chciałabym pooglądać. Domyślam się, że z wnusią będziesz mieć mało czasu na działeczkę., ale liczę, że przy dobrej organizacji wszystko da się pogodzić. A niestety takie czasy, że trzeba dzieciom pomagać. Ja jeszcze nie mam wnuków, syn się za bardzo nie spieszy, nawet nie jest żonaty. Dziś młodzież najczęściej nie jest taka szybka. Zapraszam jeszcze raz do siebie.
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Ada. No bardzo się cieszę na nową sąsiadeczkę. I to jak blisko macie z Gizą do mnie i ja do was:)) Super
Na basenie bywam co PT i zapewne Giza w tym czasie się ukrywa w domu by na mnie nie wpaść ;) hihi Tamtejsza szkółkę też odwiedzam co tydzień. Nic ciekawego niezauwazyła a juz molestowałam Panią kiedy będą pnącza ;)) Ciekawe czy się kiedyś już nie widzieliśmy hihi Ciągle się zastanawiam nad tym jak tam buszuje czy przypadkiem jakiejś maniaczki z forum tam nie ma :lol: :lol:

Ada a o jakim sklepie wy Z Gizą w leśnicy mówicie o Kwiatonie Przystanek przed Leśnicą :? czy w samej Leśnicy?

Giza z tym basenem to tak jak ja. Mam pod nosem z jakieś 100m AquaPark a jeżdżę do redeco buhaha gdzie tu sens i logika. ;:113

Dziś młodzież najczęściej nie jest taka szybka.
hih no nie jest nie jest :oops:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”