Teresat - w ogrodzie
stworzyłaś fantastyczne miejsce, i tak pięknie wszystko się ze sobą zgrywa i zwierzęta i rośliny..masz bardzo piękne psy:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
tereniu, masz piękny ogród!
Ziołowy kącik bajeczny, też koniecznie muszę mieć cytrynową melisę.
Róże piekne, siedziska brzozowe extra!
A psy....wiesz
Jeszcze taka ilość! Szczęściara z Ciebie
Koty rewelacyjne!

Ziołowy kącik bajeczny, też koniecznie muszę mieć cytrynową melisę.
Róże piekne, siedziska brzozowe extra!
A psy....wiesz
Koty rewelacyjne!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
Zbyszek444
- 100p

- Od: 30 sty 2009, o 19:41
Witaj Teresko przyszłam do ciebie z rewizytą
Obejrzałam twój ogród i futrzastych podopiecznych ......widzę że lubisz róże .......i inne roślinki też
Podobało mi się zdjęcie z fuksjami z za płotka....i jestem ciekawa czy to płotek taki mały .....czy fuksje takie duże

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
x-d-a
I ja również pozwoliłam sobie obejrzeć Twój piękny ogródek, pełen roślin i zwierząt. Z tego co zabaczyłam wyczuwam w Tobie bratnią duszę - kochasz kwiaty i zwierzęta zupełnie tak jak ja. I te sielskie klimaty - pięknie! Pozwolę sobie wpadać do Ciebie raz na jakiś czas i zapraszam do mojego ogródka. Dzisiaj u nas jest piękna, słoneczna pogoda i tak pachnie wiosną. Nie mam tu kotka, ale moje pieski też już poczuły zew natury i nie chcą wracać z ogrodu do domu. Pozdrawiam serdecznie.
- teresat
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lip 2008, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam wszystkich miłych gości
Marpo, dziękuję. Kociaste to jedna z moich miłości
Jadziu, bardzo lubię nasturcje. Są piękne i takie uniwersalne
Agnieszko, zwierzaki zajmują szczególne miejsce w moim życiu
Mój ziołowy kącik czuć z daleka. Melisa, lawenda, szałwia; razem mają tak intensywny zapach, że ich zapach czuję na ok. 30 m, zwłaszcza w słoneczny dzień.
Ido, wyznacz miejsce na ogródek ziołowy, najlepiej słoneczne, i sadź, sadź to co lubisz najbardziej. Zioła nie są zbyt wymagające.
Zbyszku, miło mi ,że zajrzałeś
.
Basiu, to płotek taki mały a właściwie ogródek - skrzynka w celu ochrony doniczkowych spędzających lato w ogrodzie, przed zwierzaczkami
Dala, już do Ciebie zajrzałam, bardzo mi się podoba.
Tak, chyba mamy podobny gust
No i miłość do czterołapków

Marpo, dziękuję. Kociaste to jedna z moich miłości
Jadziu, bardzo lubię nasturcje. Są piękne i takie uniwersalne
Agnieszko, zwierzaki zajmują szczególne miejsce w moim życiu
Mój ziołowy kącik czuć z daleka. Melisa, lawenda, szałwia; razem mają tak intensywny zapach, że ich zapach czuję na ok. 30 m, zwłaszcza w słoneczny dzień.
Ido, wyznacz miejsce na ogródek ziołowy, najlepiej słoneczne, i sadź, sadź to co lubisz najbardziej. Zioła nie są zbyt wymagające.
Zbyszku, miło mi ,że zajrzałeś
Basiu, to płotek taki mały a właściwie ogródek - skrzynka w celu ochrony doniczkowych spędzających lato w ogrodzie, przed zwierzaczkami
Dala, już do Ciebie zajrzałam, bardzo mi się podoba.

- teresat

Już rozpoczęłam przygotowania do wiosny. Zakupione pierwsze nasionka.
Rącznik, który będzie stanowił żywopłot od strony sąsiada zanim urośnie cis, który jest jeszcze malutki, oraz różowy złocień.

Wysiałam już nasiona ketmi syryjskiej białej pełnej (nasionka otrzymane od forumki
) i tygrysówki, do powstanie których przysłużył się Baal 
Rącznik, który będzie stanowił żywopłot od strony sąsiada zanim urośnie cis, który jest jeszcze malutki, oraz różowy złocień.

Wysiałam już nasiona ketmi syryjskiej białej pełnej (nasionka otrzymane od forumki
Teresko
Widzę, że już wiosna idzie dużymi krokami, --Wysiewasz, nasionka kupujesz.
A u mnie jeszcze nic- bo nawet nie mogę sprawdzić jakie mam nasionka - drzwi przy altanie nie chcą się otworzyć, mój M mówi, że trzeba poczekać aż będzie troszkę cieplej- bo właśnie w altanie mam nasionka i nie mogę sprawdzić co dokupić.
A AKCENTY LETNIE TO I JA LUBIĘ OGLĄDAĆ. PODOBA MI SIĘ HORTENSJA
Pozdrawiam
Ewa
Widzę, że już wiosna idzie dużymi krokami, --Wysiewasz, nasionka kupujesz.
A u mnie jeszcze nic- bo nawet nie mogę sprawdzić jakie mam nasionka - drzwi przy altanie nie chcą się otworzyć, mój M mówi, że trzeba poczekać aż będzie troszkę cieplej- bo właśnie w altanie mam nasionka i nie mogę sprawdzić co dokupić.
A AKCENTY LETNIE TO I JA LUBIĘ OGLĄDAĆ. PODOBA MI SIĘ HORTENSJA
Pozdrawiam
Ewa
- teresat

Jadziu, mnie też korci, żeby już więcej wysiewać, ale jeszcze muszę poczekać, bo mnie roślinki wyeksmitują z domu. ;:94
Ewo, na wszystko przyjdzie czas, nie martw się, drzwi się otworzą.
A to tyle śniegu napadało u Was?
Ja też bardzo lubię hortensje, w minionym sezonie zaszczepiłam sobie jeszcze białą. Mam nadzieję, że przetrwa zimę i będzie cieszyć kwiatami za rok czy dwa.
Drugi z domowych hiacyntów. Jest kremowo żółty i prawie wcale nie pachnie

Ewo, na wszystko przyjdzie czas, nie martw się, drzwi się otworzą.
A to tyle śniegu napadało u Was?
Ja też bardzo lubię hortensje, w minionym sezonie zaszczepiłam sobie jeszcze białą. Mam nadzieję, że przetrwa zimę i będzie cieszyć kwiatami za rok czy dwa.
Drugi z domowych hiacyntów. Jest kremowo żółty i prawie wcale nie pachnie