Jadziu nie wiem, które życzenia mam powiedzieć... te rośline, czy nie... za dużo ich mam, więc może nie będę pisał bo się nie spełnią, ale bardzo Ci dziękuję
Natija baaaardzo dziękuję, to chyba najmilszy komentarz jaki dostałem
To teraz kilka roślin
Zaczne od storczyków w te zimowe dni:
Krzywe kaktusy:
Żyworódka:
Ukorzeniający się maluch:
Pamietacie mojego ostatniego posta? napisałem że wytargowałem kaktusa liściastego, okazało się, że to aloes ościsty (poprawione) :P Kaktusem został nazwany przez kolce na listkach... No ale nic, bardzo mi się podoba, jestem zadowolony

Jedyny kłopot to brak korzeni... chyba zgniły i korzeń główny się złamał (zrobiłem zdjęcie, ale to brzydki widok)... od razu przesadziłem do odpowiedniej ziemi i teraz zostaje czekać i trzymać kciuki
Troche dzisiaj przesadzałem roślin, posypałem do sukulentów kamyczki... taka randka z roślinami w walentynki :P (bo dziewczyna chora). Cały czas przygotowuje się do matury, ale staram się w każdej wolnej chwili zaglądać na forum, czekam z niecierpliwością na wiosne, będę mógł popatrzeć na wasze kwitnące rośliny

Zauważyłem na forum mode na avatary ze zdjęciami... mam nadzieje, że to moda, a nie konieczność... :P Pozdrawiam