ale wibrator
Ogród Igi - 2009.cz.2
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Haneczko dzięki, już się zdecydowaam- po trochu wszędzie.
Tess mam nadzieję, że zadziała.
Aniu ja chętnie na różne roślinki. Nasiona kupuję, bo podobają mi się obrazki, a dzwonka mam , ale słabo się wysiewa, lub pewnie go wypielam.A bardzo lubię.
Tija możecie targać.
Elu jak chodzi o zajmowanie miejsca to pieski mają opanowane, że trzeba się rozwalić.
Tess mam nadzieję, że zadziała.
Aniu ja chętnie na różne roślinki. Nasiona kupuję, bo podobają mi się obrazki, a dzwonka mam , ale słabo się wysiewa, lub pewnie go wypielam.A bardzo lubię.
Tija możecie targać.
Elu jak chodzi o zajmowanie miejsca to pieski mają opanowane, że trzeba się rozwalić.
zakochałam się, normalnie zakochałam się w Twoim ogrodzie
jest przepiękny i widać, że tworzony z miłością i pasją.
Sony jest świetny no i w czarnym mu do mordki ;) (nie śmieje się, bo moje czorty nie raz już tak wyglądały
)
jezeli pozwolisz będe czerpała z Twoich pomysłów, ech nie moge się doczekać gdy będę mogła się pochwalić choć w 1/10 tak pięknym ogrodem
pozdrawiam cieplutko i byle do wiosny :*
Sony jest świetny no i w czarnym mu do mordki ;) (nie śmieje się, bo moje czorty nie raz już tak wyglądały
jezeli pozwolisz będe czerpała z Twoich pomysłów, ech nie moge się doczekać gdy będę mogła się pochwalić choć w 1/10 tak pięknym ogrodem
pozdrawiam cieplutko i byle do wiosny :*
... popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa, i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie ...
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć, dzięki za szałwie. Dopiero dziś zajrzałam, bo przedwczoraj walczyliśmy z przenoszeniem zdjęć (niestety z niepowodzeniem na picasa), a wczoraj miałam imprezę urodzinową średniaczka (6 lat). Wieczorem jeszcze z mężem przysiedliśmy i przerzuciliśmy część zdjęć na imageshack. Nawet nieźle chodzi. Za to Twoje szałwie ładowały mi się ok. 5 minut
Moje wyglądają w sumie podobnie, potem sprawdzę jak tam listki u nasady, jak radzisz.
Jakie róże chcesz zamawiać? Ja też bym sobie ze 3-4 na początek kupiła w tym roku. Już będą rosnąć, a ja będę nabywać wprawy w ich uprawie. Jednak temu urokowi nie da się oprzeć...
Jakie róże chcesz zamawiać? Ja też bym sobie ze 3-4 na początek kupiła w tym roku. Już będą rosnąć, a ja będę nabywać wprawy w ich uprawie. Jednak temu urokowi nie da się oprzeć...